Прем'єр-міністр Володимир Гройсман анонсував українцям середню заробітну плату 10,5 тисяч гривень в 2019 році.

Про це стало відомо із повідомлення прес-служби Кабінету Міністрів. Гройсман мрійливо повідомив, що "покращення" вже зовсім близько.

"Середню зарплату прогнозуємо близько 10,5 тис. гривень, але я переконаний, що цей показник буде вищим", - написано в ньому з посиланням на слова Гройсмана.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Прем'єр наголосив, що його метою є створення умов для повернення українців із заробітків за кордоном. Мовляв, розумні люди потрібні і в Україні.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що політолог розповів про зарплати в Україні: ми всі повинні померти з голоду.

Гладких розповідає: "Крім того, більшість отримує свою записану офіційну мінімалку, а інше – в конверті. Є такі, які відмовляються від мінімалки, щоб отримати субсидії".

Політолог вважає, що необхідно декларувати всі свої доходи, щоб між способом життя і реальними доходами була відповідність.

Як повідомляв портал "Знай.uа": переможниця “Битви екстрасенсів” розповіла фінансовий гороскоп на 2019: для всіх знаків Зодіаку. Переможниця 15-го сезону "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова, що дата народження може показати, як варто поводитися з грішми. Вона склала грошовий гороскоп на 2019 для всіх знаків Зодіаку.

Також "Знай.uа" писав, що українцям роздадуть по півтори тисячі: хто може отримати та куди підуть гроші. Субсидіантам вже за кілька місяців роздадуть по півтори тисячі гривень на руки. Ці кошти підуть на оплату компослуг, а зекономлену готівку матимуть можливість витратити на інші цілі.