Плакат, який показали на київському форумі "Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом" розсмішив офіційного представника Міністерства закордонних справ Російської Федерації Марію Захарову. На плакаті був зображений український президент Петро Порошенко, який заявив про своє рішення балотуватися на новий термін.

Плакат з фотографіями лідерів України і Росії учасникам форуму показали після ролика, який був присвячений розвитку України. Напис на плакаті свідчив: "Або Порошенко, або Путін".

Після цього Захарова на своїй сторінці в Facebook пожартувала: "А Путін в курсі, що його на Україні можуть замість Порошенка вибрати? Цікаво, як будуть виглядати бюлетені".

Варто відзначити, що висловлювання Захарової та її невгамовна фантазія давно стали предметом обговорення і жартів користувачів мережі. Приміром, не так давно скандальна представник зажадала "хоч якогось статусу для російської мови в Україні". Свій вчинок вона пояснила тим, що російською мовою спілкується більша частина населення України, внаслідок чого вона повинна отримати в країні хоч якесь визнання.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

При цьому вона дуже обурилася через недавнє засідання в парламенті України, яке було присвячено масовим порушенням прав корінних народів в Росії, в тому числі з причини обмеження свободи совісті, зборів і навчання на рідній мові.

Більш того в процесі монологу Захарову злегка понесло, як звичайно, і вона розповіла про наміри української влади масово порушувати основоположні права громадян і спроби навчити людей в інших державах.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що українська влада розповіли про середню зарплату українських громадян, яка, м'яко кажучи, дуже здивувала користувачів мережі. Згідно з даними, середня зарплата українців у грудні, виявляється, становила 10.5 тисяч гривень.

Як повідомляв портал "Знай.uа": глава МЗС Російської Федерації Сергій Лавров також відзначився неадекватною заявою. Політик звернувся до Євросоюзу з вимогою ввести санкції щодо України, а не Росії, за події в Керченській протоці.

Також "Знай.uа" писав, що посол США в Україні Марі Йованович розповіла, кого на майбутніх президентських виборах підтримують Сполучені Штати, назвавши три пріоритети, які є найважливішими для українців.