Президента Російської Федерації Володимира Путіна знову висміяли в соціальних мережах

Цього разу приводом для глузувань стало його заяву, зроблену під час наради з членами уряду РФ.

Про це в своєму Twitter-акаунті написав російський пропагандист Дмитро Смирнов, який іменує себе «журналістом кремлівського пулу». Про інформацію доповів портал "Politeka".

«Щоб менше хворіти, потрібно більше займатися спортом»: Путін підсумував доповідь по ситуації з грипом », - процитував Смирнов улюбленого президента в своєму блозі.

Користувачі рунету знайшли заяву президента безглуздим, і порівняли поведінку Путіна з поведінкою його колеги Медведєва.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

«Він все більше своїми висловлюваннями на Медведєва починає скидатися», «А для того щоб менше їсти, потрібно більше спати», «І частіше занурюватися в крижану ополонку - відмінні Лайфхак президента. Корисно до усрачки »,« А якщо на роботі весь день тягають тяжкості, то скільки годин потрібно потім займатися спортом? »,« Чи не спортом, а спиртом. Тоді і грипу не причепиться »,« Черговий перл від великого »,« Це як Димон заявив вчителям: «хочете заробляти - ідіть в бізнес!» Так і хочеться відповісти: «Хочеш красти - йди з президентів в банду, не поєднуй!», - пишуть вони в коментарях під публікацією.

Також, як повідомляв портал "Знай.ua", Путін зустрівся зі своїм останнім союзником: безвихідь президента Росії висміяли в мережі. Цього разу конфуз стався під час бесіди з президентом Молдови Ігорем Додоном. Про це розповів російський пропагандист, який сам себе називає "журналістом кремлівського пулу".

Ще портал "Знай.ua" писав про те, що Патріарх Кирилл зібрався в Україну: зустрінуся зі "своїм" народом. Російський духівник сподівається, що в майбутньому йому вдасться відвідати Україну.

Як повідомляв портал "Знай.ua", розвідники США підготували страхітливий прогноз для українців. За їх підрахунками, масштабний наступ російських військ на Україну можливо. Національна розвідка Сполучених Штатів виступила з доповіддю, в якому зазначила основні загрози для України. Можлива війна Росії з Україною числиться в списку основних загроз, що стоять перед світом.