Відомий український журналіст Олександр Дубинський різко пройшовся по політиці Віталія Кличка, яку проводить міський голова по відношенню до міста в період зими 2018-2019 років.

Про це стало відомо завдяки повідомленню в Telegram-каналі Dubinsky.pro.

Журналіст поскаржився на поганий стан доріг у центрі української столиці. Дубинський зазначив, що недоцільно заявляти про нововведення, якщо на ділі виходить зовсім інша картина.

"От у мене питання. Для чого вся ця показуха перед іноземцями (для нас не робиться зовсім нічого), розповіді про діджиталізацію і безпечний місто, х*лліарди гривень на новий пішохідний міст - якщо прямо в центрі посольського кварталу в столиці ось такі дороги? Кличко - мер ти дебіл?", - написав Олександр Дубинський.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто нагадати, що колишня подруга українського боксера Володимира Кличка акторка Гайді Панеттьєрі побувала на шоу Конана і дала розгорнуте інтерв'ю про свої стосунки з колишнім чоловіком і батьком її доymrb Кайі. Хайден з Володимиром розійшлися ще в серпні 2018 року, однак за словами акторки, вони спілкуються, "все добре" і разом займаються вихованням 4-річної доньки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що незважаючи на критичний стан низки столичних шкіл і вкрай гостру нестачу дитячих садочків в мегаполісі, міська влада продовжує не помічати цих проблем і безпідставно витрачати мільйони. Про це свідчить проведена перевірка Департаментом внутрішнього фінансового контролю та аудиту КМДА, в результаті якої було виявлено фінансові порушення на величезні суми. Знай.uа досліджували, які міські комунальні підприємства завдали найбільших втрат бюджету Києва.

Нагадаємо, тіньові схеми команди Кличка розкрито: крали навіть театри та поліклініки.

Як повідомляв Знай.uа замість австрійської клініки "хворого" Кличка знайшли на Барбадосі.

Знай.uа писав, джерело жартів про Кличка – російські ЗМІ, – дослідження.