Кандидат у президенти України Інна Богословська заявила про те, що в країні потрібно створювати графітові бомби. Це необхідно зробити для того, щоб зменшити вплив російської держави на українську економіку.

"Нам сьогодні потрібно зменшити вплив російської держави на українську економіку. Всі підприємства, що мають істотне значення для України, а це Обленерго, повинні бути націоналізовані. Російські власники не можуть контролювати електропостачання українських міст. Україні слід перейти швидкого виробництва нових типів зброї. Графітові бомби, їх ніхто не забороняє, і це наш шлях", - зазначає Богословська.

Ця заява викликала шквал критики з боку росіян. Вони пропонували в коментарях заборонити наркотики в Раді і пригрозили скинути на Київ каучукову бомбу.

"3 дні пострибає, і Києва немає", - пишуть гнівні коментарі росіяни.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що колишній нардеп і кандидат у президенти України Інна Богословська внесла до ЦВК грошову заставу у розмірі 2,5 мільйона гривень, незважаючи на те, що її офіційні доходи набагато скромніше.

У повідомленні говориться, що днями Богословська показово принесла в ЦВК грошову заставу в розмірі 2,5 млн. гривень в чорному пакеті. Це було "театралізоване дійство", яке кандидат транслювала через свій Instagram.

Нагадаємо, Богословська у прямому ефірі закотила скандал з-за пана. Богословська не шкодувала виразів.

Як повідомляв Знай. ua, експерт розбив рейтинг і електорат Зеленського. Він різко розкритикував кандидата в президенти.

Знай. ua писав, що скандал з мільйонами Богословської несподівано сплив Зеленський. Богословська зареєструвала свою кандидатуру в президенти.