Кандидати в президенти на виборах-2019 подали разом з пакетом документів у ЦВК е-декларацію. На даний момент кандидати в президенти подали декларації за 2017 рік, оскільки декларації за 2018 рік чиновники зобов'язані скласти та подати до 1 квітня. Про це повідомляє РБК-Україна.

Геннадій Балашов

Балашов вказав у декларації земельні ділянки в Києві, житлові будинки в Київській області, 13 квартир, гаражі і офіси в Києві, біткоїни, три автомобілі (два Mercedes-Benz і Lexus) загальною вартістю понад 1,4 млн гривень, корпоративні права на ТОВ "Лісники Сіті", ПП "Агентство нерухомості Липки", Oceanside Cottages LLC, A1A Oceanshore LLC.

Геннадій Балашов

Крім того, Балашов вказав у декларації майже 1,2 млн гривень доходу від заняття підприємницькою діяльністю, а також 495 тис. доларів, 330 тис. євро і 2,4 млн гривень готівки, яка належить йому та дружині.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ольга Богомолець

Богомолець вказала в декларації земельні ділянки в Київській, Миколаївській, Львівській, Житомирській областях, житлові будинки в Київській, Миколаївській, Львівській областях, 7 квартир у Києві, ряд нежитлових приміщень у Києві, гараж, машиномісця, Історико-культурний комплекс в Житомирській області, колекцію ікон, твори мистецтва, антикварні вироби, три автомобіля (Mercedes-Benz, Fiat і Kia) загальною вартістю понад 1,6 млн гривень, корпоративні права на ряд приватних підприємств та громадських організацій, зокрема, "Інститут дерматокосметології доктора Богомолець", "Інститут теледерматології доктора Богомолець", "Реал Приват", Громадський інформаційний простір, Корпус рятувальників і парамедиків, права на винаходи, торгові марки, авторські права на музику і тексти до пісень.

Ольга Богомолець

Богомолець за рік отримала понад 300 тис. гривень зарплати, майже 3,4 млн гривень доходу від надання майна в оренду, майже 40 тис. гривень відсотків від вкладів у банку, 165 тис. гривень компенсації комуналньих платежів, 240 тис. гривень аліментів на утримання дитини.

На банківських рахунках Богомолець зберігає 3 тис. доларів, 63 тис. гривень, 2,3 тис. євро, а готівкою - 290 тис. євро і 430 тис. доларів.

Олександр Шевченко

Шевченко вказав у декларації житлові будинки, офіси, земельні ділянки в Івано-Франківській області, квартири в Івано-Франківську, офіс у Києві, квартиру в Київській області, недобудований будинок в Івано-Франківській області, годинник, автомобіль Toyota, корпоративні права на ТОВ "Галичина-Цукор", ТОВ "Горизонт".

Олександр Шевченко

Шевченко за рік отримав 251 тис. гривень зарплати, майже 900 тис. гривень позики, готівкою Шевченко зберігає 155 тис. доларів, а на банківських рахунках - 127 тис. гривень. Крім того, Шевченко позичив третім особам майже 1,6 млн гривень.

Роман Насіров

Насіров вказав у декларації земельні ділянки в Київській, Чернігівській областях, квартири в Києві, житловий будинок у Київській області, дачний будинок у Київській області, годинник, тренажер, ювелірні вироби, одяг, антикварні вироби, твори мистецтва, 4 автомобіля (дві "Тойоти", "Лексус" і Land Rover) і мотоцикл, права інтелектуальної власності.

Роман Насіров

Свої доходи за рік Насіров не вказав. На брокерських рахунках він зберігає майже 300 тис. доларів, а готівкою - 55 тис. доларів, 1,2 млн гривень. У дружини Насірова понад 2,1 млн гривень готівки.

Юрій Бойко

Бойко задекларував земельні ділянки у Донецькій, Київській областях, житловий будинок у Київській області, квартиру і машиномісце в Росії, квартиру в Києві, квартири в Луганській області, недобудовані гараж та житлові будинки у Донецькій та Київській областях, твори мистецтва і ювелірні вироби, два автомобілі (ВАЗ, Mercedes-Benz), цінні папери, корпоративні права на ТОВ "Столична нерухомість", ТОВ "Фортекс", ТОВ "Шпон".

Бойко за рік отримав майже 249 тис. гривень зарплати, майже 253 тис. гривень для забезпечення депутатської діяльності, майже 27 тис. гривень пенсії. На банківських рахунках Бойко зберігає 14 тис. доларів, а його дружина - більше 10 млн грн, майже 1 млн доларів, 3,3 млн рублів.

Олег Ляшко

Ляшко задекларував житловий будинок та земельні ділянки в Київській області, дачний будинок, земельну ділянку, офіс і квартиру в Києві, колекцію монет, вила, годинник, тренажери, меблі, ювелірні вироби, три автомобіля (дві Toyota та Mercedes-Benz), корпоративні права на ЗАТ "Редакція газети "Політика".

Олег Ляшко

За рік Ляшко отримав майже 260 тис. гривень зарплати, майже 1,8 млн гривень відсотків від вкладів у банки, майже 1,9 млн гривень доходу від надання майна в оренду, майже 16 млн гривень доходу від відчуження нерухомого майна, 559 тис. гривень доходу від відчуження рухомого майна, що майже 26 тис. гривень страхових виплат, 571 тис. гривень Ляшко виграв.

На банківських рахунках Ляшко зберігає 4,4 млн гривень, 713 тис. доларів, а готівкою понад 1,2 млн доларів, 70 тис. євро і майже 840 тис. гривень.

Аркадій Корнацький

Корнацький задекларував земельні ділянки в Київській, Миколаївській областях, будівлі молочного цеху в Миколаївській області, будівля кафе в Києві, житлові будинки в Миколаївській області, овочесховище, стайню, нежитлові приміщення, квартиру в Києві, готель у Первомайську (Миколаївська область), автомобіль Mersedes-benz вартістю понад 1,1 млн гривень, корпоративні права на декілька підприємств, зокрема "Будфірма Корнацьких", "Юридична фірма Корнацьких", житлово-будівельний кооператив "Рідна хата", винаходи, права на знаки для товарів і послуг.

Аркадій Корнацький

За рік Корнацький отримав 221 тис. гривень зарплати, майже 253 тис. гривень відшкодування витрат, пов'язаних з виконанням депутатських повноважень, 6,8 тис. гривень доходу від відчуження нерухомого майна, 2,8 тис. гривень відсотків від вкладів у банки.

На банківських рахунках Корнацький зберігає понад 36 тис. гривень, а готівкою 30 млн гривень, 775 тис. доларів і 155 тис. євро.

Олександр Вілкул

Вілкул зазначив у декларації квартири в Дніпрі та Києві, твори мистецтва, антикварні вироби, годинники, ювелірні вироби, автомобіль Chevrolet, права на знак для товарів і послуг, майже 223 тис. гривень зарплати, майже 253 тис. гривень коштів, пов'язаних з виконанням депутатських повноважень, понад 593 тис. гривень відсотків від вкладу в банк.

Олександр Вілкул

Вілкул зберігає на банківських рахунках понад 7,4 млн гривень, майже 4 млн доларів, а готівкою - 511 тис. доларів, 310 тис. євро та 300 тис. гривень.

Нагадаємо, що Петро Порошенко вже подав документи в Центральну виборчу комісію для реєстрації кандидатом на вибори президента України.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні розпалюються пристрасті за прогнозовану кількість виборців на виборах-2019.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський лідирує в рейтингу симпатій серед українців, які взяли участь в опитуваннях наприкінці січня.