Відомий астролог Влад Росс розповів про те, що чекає Петра Порошенка на прийдешніх виборах президента України. І його шанси не так великі, на думку експерта, як здається українцям.

Астролог вважає, що у чинного президента України Петра Порошенка не так багато шансів перемогти на виборах і піти на другий термін президентства. І на те є вагома причина.

Влад Росс вважає, що Порошенко вибрав невдалу дату для висунення своєї кандидатури на президентство.

"Висунення Порошенка відбудеться на Місяць без курсу - на спаленому шляху. Так називається перехід Місяця з Скорпіона в Стрілець. А це означає, що Порошенко не стане знову президентом. Загалом, вкрай несприятливу дату для реєстрації Порошенко обрав", - переконаний Росс.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше повідомлялося, що абсолютний чемпіон світу у важкій вазі український боксер Олександр Усик розкритикував політику діючого гаранта Петра Порошенка, а особливо його передвиборчу компанію.

зокрема, спортсмен зазначив, що президент робить, на його думку, несумісні речі:

"Він говорить і робить речі несумісні. Я думаю, багато хто погодиться, що Порошенко даремно плутає Томос до своєї передвиборчої кампанії, при цьому пропагуючи ідею армії і озброєння. Я сам віруючий і тільки підтримую все це, але не можна використовувати віру людей у своїх цілях, з метою залишитися в кріслі ще на п'ять років", - підкреслив Усик.

Як відомо, президентські вибори в Україні пройдуть 31 березня. 3 лютого, у неділю, Центральна виборча комісія призупинила процес подачі документів від кандидатів.

Нагадаємо, кандидати в президенти України подали декларації. Кандидати подали декларації за 2017 рік.

Як повідомляв Знай. ua, новий Нострадамус повідомив про сумному результаті виборів в Україні. Журналістів цікавила доля кількох світових лідерів.

Знай. ua писав, що Усик поставив на місце Порошенко. Чемпіону не сподобалися вчинки гаранта.