6 лютого дружині лідера студії «Квартал 95», а також вже і кандидата в президенти України Володимира Зеленського виповниться 41 рік. Її звуть Оленою, в дівоцтві Кияшко. Пара в шлюбі вже 16 років, а познайомилися вони, коли тільки-тільки досягли повноліття.

Зовсім недавно в честь Дня народження Володимира Зеленського, Знай.ua звернувся до відомої віщунки Лані Яр, яка і розповіла нам, яка же він людина насправді. Тепер же настав час дізнатися, що за жінка поруч з ним, про що вона думає, про що мріє і чого боїться. Адже цілком можливо, зовсім скоро саме вона стане першої леді України.

Лана Яр може побачити таємниці кожної людини

Отже, слово віщунки:

- Як Олена бачить саму себе?

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

- Олена дуже сердечна людина, насправді можу сказати, що вона дуже близько приймає до серця різні події. Зараз, можливо, знаходиться в пригніченому стані, напередодні внутрішньої душевної кризи.

- Як бачаться Олені навколишні люди?

- Вона відчуває, що люди немов завмерли в очікуванні нового життя, чекають змін (можливо, це про вибори), переживають про те, що буде далі.

- Що важливого сталося у неї в житті?

- Материнство розкрило в ній доброту і чуйність по відношенню до інших людей.

У подружжя Зеленських вже двоє дітей

- До чого вона прагне зараз?

- Хоче бути гнучкою, читати настрій людей. На даний момент вона дуже чуйно ставиться до настрою виборців.

- На що найбільше сподівається Олена?

- Що їй вдасться якось контролювати перебіг передвиборних процесів, не пускати все на самоплив.

- Чого побоюється?

- Олена боїться, що за радістю і перемогами, сім'я і навколишні люди перестануть активно розвиватися, опустяться до рівня задоволення простих життєвих потреб.

Дружина підтримує Володимира Зеленського у всіх починаннях

- Як Олена поводиться в житті?

- Її кредо: не стався до людей погано, інакше це дуже скоро відгукнеться.

- Що буде відбуватися в душі Олени під час виборів?

- Реза Перуна, бога справедливості, каже, що вона буде підтримувати бойовий дух свого чоловіка, і сприймати вибори, як битву за справедливість.

Порада Олені від Богів: досить складна різа, вельми особиста, але скажу лише, що краще їй побути в тихому, затишному місці, щоб не сприймати надто серцево події. Однак навіть там не лінуватися, продовжувати морально прокладати шлях своєму чоловікові. Вона реально дуже гарна і чуйна людина

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що Зеленський обійшов динозаврів української політики.

Також ми писали, як Зеленський виховує своїх дітей, і про те, що українцям пропонують продати голос за Зеленського.