На черговій "прес-конференції" в Москві біглий президент Віктор Янукович розповів, як його "кинули" Німеччина, Франція і Польща, відповідав з папірця на питання російських пропагандистів про вибори в Україні і заявив, що "радий бачити без петлі на шиї" українського журналіста.

Найчорніші роки в історії

"Роки після 2014-го я оцінюю як найчорніші в історії незалежної України… Ми побачили процеси, військове протистояння, які призвели до численних жертв… Зараз в Україні влада знаходиться в руках тих людей, які чинили ці злочини… Такого розгулу вседозволеності в Україні ніколи не було".

Тонка "тканина", людська душа і церква

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Церква завжди була відокремлена від держави... Ніхто з президентів не дозволяв собі втручатися у справи церкви. Все те, що відбулося в Українській православній церкві, було направлено не на зниження напруженості, а на поділ, на ворожнечу, ненависть... Все це торкнулося дуже тонкої тканини - душі людської... Ті, хто взяв на себе відповідальність, взяв на себе і великий гріх, не можна було цього робити".

Україна – вогнище нестабільності

"Потрібно шукати шляхи примирення, проявляти толерантність, терпимість… Україна стала осередком війни і нестабільності, яка поширюється і на територію інших держав - європейських держав, США і, звичайно, Росії.

Про мирну угоду, підписану 21 лютого 2014-го між Януковичем, Віталієм Кличком, Арсенієм Яценюком і Олегом Тягнибоком

"Мене обдурили, зрадили… Або, як говорять сучасні українські політики: мене кинули як лоха… Як можна до цього ставитися? Відповідальність на них (країнах ЄС – ред..) лежить… І я б хотів, щоб вони мені публічно відповіли, чому я вже багато разів, багато років до них звертаюся з прес-конференцій, і в письмовій формі – і жодного разу не отримав відповіді від цих країн… Вони ж підписали угоду зі мною".

Порошенко "все бреше"

"Я Петра Порошенка знаю дуже давно або добре... Біда в тому, що він не державник, він бізнесмен, у нього на першому місці особиста вигода та гроші, він готовий на все це проміняти... Методи, якими він користується, дуже витончені... Відмітна риса - це брехня. Він не тільки мені брехав, він постійно брехав усім, це у нього професійна звичка".

Нагадаємо, Генеральна прокуратура України оголосила про завершення розслідування у справі розстрілів на Майдані в 2014 році.

Знай.uа повідомляв, що суд визнав Януковича невинним.

Також Знай.uа" писав про те, що Пшонку з сином і Азарова-молодшого чекають в Україні.