Народний депутат України Сергій Шахов розповів про жахливі умови, в яких сьогодні опинилися українські переселенці.

Відповідну заяву народний депутат від партії “Наш край” зробив під час прямого ефіру на телеканалі "Київ".

"Я сам переселенець, тому скажу, що обратися я зміг, а обирати я не можу. Переселенці взагалі другорядні. Щоб проїхати сьогодні через ці все блокпости, треба пройти дев’ять кіл пекла. Помирають люди прямо там. Дев’ять годин стоять на блокпосту", – говорить народний депутат Сергій Шахов.

Він зазначив, що люди хоч і хочуть проголосувати на виборах президента України, але фізично віддати свій голос не в змозі.

"1 млн 700 тис. переселенців зареєстровано. 1,5 млн переселенців, які поїхали закордон працювати. Сьогодні закрився виборчий процес в Росії. Сьогодні закрили виборчий процес практично для тих людей, які хочуть сюди переїхати, перенесли куди завгодно. В Алма-Ату перенесли виборчі дільниці. Чому? Це йде також фальсифікація", – заявив народний депутат Сергій Шахов.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Дивіться: Чим закінчаться справи нардепів Бакуліна і Савченко?

Нагадаємо, Шахов розповів про брудні технології майбутніх виборів.

Як повідомляв "Знай.ua", Шахов пояснив, на що здатні політики.

Також "Знай.ua" писав, Сергій Шахов вважає, що не варто відмовлятися від допомоги, яку світ пропонує зараз Україні.