В інтернеті помітили, що, коли Путін зустрічався з молодими вченими в Кремлі, йому піднесли келих в окремому підносі.

Відеоролик опублікували в Twitter ”Кремлівський пул РИА”.

На відео можна помітити, як офіціанти несуть келихи гостям, а ось келих Путіна виносять окремо.

“Для Путіна окремий келих на окремому підносі. Зустріч з молодими вченими в Кремлі”, – говорить публікація.

Користувачі інтернету відзначили, що так президент Росії показав свій головний страх.

“Все боїться, що його отруять, сс*кун маленький”, “рептилойд не може вживати продукти, створені на землі”, “У нього і камера буде одиночна”, “Швидше за все вирішив потруїти нах*ен цих дуже розумних молодих вчених. А то ще підсидять”, “всі люди як люди, а Вова супер зірка”, “Він, можливо, скоро взагалі на варені яйця перейде, як “батько народів” у свій час. Щоб не отруїли”, “Сталін теж патологічно боявся і нікому не довіряв”, – пишуть користувачі.

Нагадаємо, У Путіна забредили визволенням Києва: мережа втомилася реготати

Людина Путіна подала голос із-за поребрика і вважав за потрібне висловитися про українську столицю. Мовляв, Київ чекає звільнення. Пост Сергія Маркова, колишнього депутата нелегітимною Держдуми, миттєво підхопили в ЗМІ, а в соціальних мережах почали висміювати його фантазії, передає видання Новини Україна.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Путін особисто наказав охороняти Януковича: Пєсков розповів про статус президента-втікача

Колишнього президента-втікача, засудженого в Україні за зраду, Віктора Януковича, охороняє держава-агресор Росія, де він вже майже 5 років переховується від українського правосуддя.

Також Знай.ua" писав про те, що Путін скотився на дно: "царю" терміново шукають позитивний імідж замість ракет

У Кремлі вирішили знайти "позитивну порядку" для послання президента країни-агресора РФ через низькі останні рейтинги.

Прихильники Володимира Путіна шукають позитивні теми для послання президента РФ Путіна федеральним зборам. Про це розповіли джерела Дощу, близькі до адміністрації президента РФ.