До колишнього президента України Віктора Януковича, який ось уже 5 років переховується від українського правосуддя, у Російської Федерації претензій немає.

Про це стало відомо завдяки заяві прес-секретаря президента Російської Федерації Дмитра Пєскова.

"Немає. До нього немає жодних претензій з боку російської держави", – повідомив Пєсков, відповідаючи на питання журналістів.

Путін і Пєсков
Путін і Пєсков

На запитання про юридичні підстави тривалого перебування Януковича в Росії, тоді як громадяни України можуть перебувати на території РФ до 90 діб без оформлення необхідних дозволів, Пєсков відповів: "Я не думаю, що на нього це поширюється". Щодо статусу, з яким Янукович перебуває на території Росії, Пєсков сказав: "Мені це потрібно уточнити, питання цікаве".

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Віктор Янукович
Віктор Янукович

Також стало відомо за словами прес-секретаря президента Росії, в Москві ставляться до Януковича "однозначно як до колишнього президента України".

Варто нагадати, що скандальний рупор Путіна Дмитро Пєсков привідкрив завісу робочих моментів і заспівав" чергову оду господареві Кремля. У повідомленні говориться, що прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков розповів про те, як Володимир Путін спілкується зі своїми підлеглими під час робочих зустрічей. Пєсков підкреслив, що Путін завжди вислуховує думки своїх підлеглих.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що для того, щоб підписати мирний договір між Японією і Росією "дуже сильно заважає" факт підтримки японською владою режиму санкцій щодо Москви. Як передає replyua.net з посиланням на "Інтерфакс", про це у прямому ефірі телепрограми "Москва. Кремль. Путін" заявив прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков. Він зазначив, що завдання переговорників "не щось віддати або щось отримати", маючи на увазі Курильські острови, а укласти мирний договір.

Нагадаємо, відомий пропагандист Путіна раптово помер: мав особливий стиль.

Як повідомляв Знай.uа Кримський міст Путіна розповзається на очах: у мережі смакують фото.

Знай.uа писав, Путін визнав фіаско з вкраденим Кримом: занадто дорого.