Чинний президент України Петро Порошенко, також кандидат на пост глави української держави розповів про те, які завдання він спочатку планує виконати в тому випадку, якщо стане президентом.

Петро Порошенко найголовнішою проблемою в Україні називає бідність наших співвітчизників. Він зазначив, що в майбутньому потрібно буде направити певну кількість коштів на соціальну підтримку малозабезпечених українців. Це стосується пенсіонерів, людей з обмеженими можливостями та членів багатодітних сімей та інших.

Чинний гарант повідомив, що потрібно зробити так, щоб "гроші почали ходити за людьми". Насамперед, на думку Порошенка, кошти потрібно відправити в ті галузі, розвиток яких потребують прості українці. Тобто, Порошенко обіцяє зробити все можливе для того, щоб поліпшити ситуацію у сферах вітчизняної освіти та медицини.

Кандидат у президенти вважає, що необхідно забезпечити максимальне всебічний розвиток інтелектуальних здібностей українських громадян. Зокрема, Петро Порошенко планує залучити носіїв англійської мови для викладання в українських школах і вищих навчальних закладах.

Популярні новини зараз
Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Раніше повідомлялося, що президент Петро Порошенко побував у Верховній Раді. Він виступив з трибуни парламенту перед голосуванням за зміни до Конституції щодо вступу України в НАТО і ЄС.

Журналісти помітили дивну кнопку на лівій руці президента і вирішили розібратися що це могло б бути. Журналісти показали знімки експертам і спеціалістам, тому що припустили, що це предмет з медичної галузі, і, здається, не помилилися.

Нагадаємо, у Порошенка під одягом знайшли загадкову кнопку. Журналісти помітили дивну кнопку " під рукавом Президента.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський лідирує в рейтингах не просто так. Експерти знайшли причини високого рейтингу Зеленського.

Знай. ua писав, що відомий поет написав хвалебну оду Порошенко. Порошенко - не перший політик, якому поет присвячує вірші.