Український журналіст Дмитро Гордон в ефірі пропагандистської російської програми "60 хвилин" на каналі "Росія 1" розповів, коли РФ і Україна зможуть стати дружніми країнами.

Гордон вважає, що всі "ключі" від світу між сусідніми державами знаходяться в Кремлі в кишені президента Росії Володимира Путіна. Журналіст зазначив, що Путін зобов'язаний дати наказ військовим піти з окупованих територій Донбасу і Криму.

"Тоді, якщо він покається перед державою Україна за завдані страждання і смерті більш ніж 10 тисяч осіб, відшкодує збиток економіці, ми будемо кращими друзями, я в цьому впевнений", - сказав Гордон.

Російська пропагандистська журналістка Ольга Скабеева заявила, що президент Росії "ключі не віддасть, ніхто з Криму не піде, а на Донбас ніхто не заходив".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Журналіст Дмитро Гордон розповів, чому досить часто виступає в ефірі російських політичних ток-шоу.

зокрема, він зазначив, що таким чином виконує певну просвітницьку функцію, якою має займатися створене в Україні міністерство інформаційної політики.

Крім того, він додав, що включається в ефіри російських пропагандистів з великою радістю, адже тільки таким чином може донести до звичайних росіян частинку правди про злочини режиму Путіна.

"Мені приносить задоволення те, що я висловлюю свою точку зору. Вона категорично не збігається з тим, що чують росіяни на своїх федеральних каналах. Тільки я можу сказати в ефірі пропагандистських телеканалів у прайм-тайм, що Путін – злочинець, що Росія – країна-агресор, що ви всі винні в тому, що вбито понад 10 тисяч чоловік, що ви – негідники. І я це кажу", – зазначив він.

Нагадаємо, Гордон пояснив, чому виступає у російських пропагандистів. Він пояснив свої дії.

Як повідомляв Знай. ua, Гордон сказав, як вигнати Путіна з Донбасу. Журналіст в черговий раз подражнив кремлівську пропаганду.

Знай. ua писав, що Гордон дав Путіну ключ до миру в Україні. За словами Гордона, тільки в Путіна є ключі від світу на Донбасі і в Криму.