У гумористичному шоу "Чисто News" "кварталівці" завжди намагаються пожартувати над подіями, що сталися за тиждень.

От і у новому випуску телепередачі вони не обійшли стороною народного депутата України Ірину Луценко та її заяву у Верховній раді. Нещодавно вона із трибуни нецензурно висловилась. Ведучими цього випуску були Валерій Жидков та Євген Кошовий.

"Томос, марихуна і гей-паради, бл*ха-казус з Іриною Луценко у Верховній Раді і кращі фейки про Володимира Зеленского - в новому випуску "Чисто News"!", – так підписали новий випуск "Чисто News" і опублікували в інтернеті.

Глядачі були обурені побаченим, хоча ролик набрав 60 тисяч переглядів уже за першу добу. Своє невдоволення вони висловлювали в коментарях.

Багато прихильників і глядачів шоу написали в коментарях під відео про те, що не варто було "Кварталу 95" висміювати політиків, і що раніше їхній гумор був вищий за рівнем, адже ніхто не опускався до таких жартів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також деякі користувачі написали коментарі про те, що змінили своє ставлення до телепередач, які виробляє "Студія Квартал 95", і що для багатьх українців вони померли.

Нагадаємо, квартал 95 записав емоційний "привіт" Порошенку від усієї країни. Актори за чотири хвилини показали всю ситуацію в Україні.

Як повідомляв раніше Знай.ua, українцям розповіли, як змінится життя в разі перемоги на виборах Володимира Зеленського. За словами експертів, якщо він справді стане президентом, йому можуть суттєво зменшити повноваження. Україна в той час може стати виключно парламентською державою, а не парламентсько-президенською.

Також Знай.ua писав, що "Квартал 95" кумедно привітав зірку КВК Сивохо: Карлсон, який живе на Позняках. Актори Студії "Квартал 95" оригінально привітали відомого українського артиста Сергія Сивохо з Днем народження. У свої 50 років він не втрачає почуття гумору.