На офіційному Telegram-каналі команди Зеленського з'явилося важливе нагадування для українців. Пост починається з питання – а чи перевірили ви свої дані у списках виборців?

Команда настійно радить перевірити ці дані заздалегідь, і нагадує, що якщо у них буде якась помилка – наприклад, в ПІБ або дату народження, її слід негайно виправити і внести коректні дані. У Зеленського також зазначили, що виправити непорозуміння і неточність можна буде не пізніше, ніж за п'ять днів до виборів.

"А ви вже перевірили свої дані у списку виборців? #зевыборы

Якщо так— чудово, а якщо ні — то Зе!команда радить зробити це завчасно. Чому? Якщо в даних буде якась помилка (в даті народження або ПІБ), внести правильну інформацію можна буде не пізніше, ніж ЗА П'ЯТЬ ДНІВ ДО ВИБОРІВ.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зробити це дуже легко: необхідно взяти документи, які підтверджують правильність даних, і написати заяву у відділ ведення Державного реєстру виборців або дільничну виборчу комісію.

Зверніть увагу на те, що у день голосування зміни до уточненого списку виборців вносяться!", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Зеленського звинуватили в незаконній агітації. Слуга народу не розгубився і рішуче відповів на закиди.

Громадянська мережа "Опора" заявила, що виступ кандидата в президенти від політичного руху "Слуга народу" Володимира Зеленського в Ужгороді "можна розцінювати як підкуп виборців".

"Концерт гумористів був анонсований заздалегідь, квитки на нього можна було придбати на сайті і в касах театру. Ціни на квитки коливаються в межах від 350 до 1950 гривень. Однак у той же день, за 3 години до заявленого концерту, що пройшов ще один, вхід на який був виключно по запрошенням", - йдеться в повідомленні.

У коментарі місцевим журналістам, сам Зеленський зазначив, що такі благодійні концерти вони проводять регулярно, проте "раніше вони про це не розповідали, бо їх не питали, а піаром команда не займалася". Зі слів кандидата, це для них традиційно - безкоштовний концерт вдень, а ввечері - комерційний.

Напомним, Зеленський торкнув мільйони сердець флешмобом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Квартал 95 пожартував над дружиною Луценка. Також"Знай.uа" писав, Зеленський розповів, щозробить одразу ж після перемоги на виборах.