Викритий у співпраці з колишніми "регіоналами" народний депутат від "радикалів" Ігор Мосійчук вирішив довести свою невинність дуже гарячим способом. Так, права рука Ляшка заявила, що має намір вчинити акт самоспалення.

Після подій, коли стало зрозумілим, що як мінімум частина проекту постанови українського парламенту про відсторонення Уляни Супрун авторства Мосійчука готували на комп'ютері парламентарія від "Оппоблока" Олександра Долженкова, радикал пішов у "несознанку". Про це пише beztabu.

Ігор Мосійчук
Ігор Мосійчук

Так, на сторінці в Facebook скандально відомий "радикал" почав розповідати про те, що ні в чому не винен, але при цьому готовий доводити свою провину. Правда, не за допомогою доказів і аргументів, а вдавшись до акту самоспалення.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Як я повинен довести свою правоту? Підпалити себе під посольством США? На трибуні ВРУ? Я це зроблю! І ви теж будете винні", - написав нардеп в коментарях до посту ЦПК Віталія Шабуніна.

Загалом, заяви Мосийука про готовність спалити себе стали причиною черг на автозаправних станціях, оскільки українці вирішили допомогти депутату "відновити своє чесне ім'я" і кинулися наповнювати каністри, пляшки і навіть склянки бензином, щоб принести їх до будівлі ВР.

Втім, як виявилося, нардеп просто в черговий раз пробалаболився, тому навздогін до свого коментаря почав виправдовуватися.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прямо в ефірі програми "Епіцентр української політики" на телеканалі NewsOne сталася бійка між народним депутатом від Радикальної партії Ігорем Мосійчуком і доктором політичних наук Олександром Семченком. Радикал заявив, що політолог відвідує в Лук'янівському СІЗО кілера, який стріляв у Аміну Окуєву, яку згодом було вбито.

Нагадаємо, Шуфрич показав, як ставиться до українських героїв: перерахував грошей, сума вражає уяву.

Як повідомляв Знай.uа бидло-чиновник побив пенсіонерів, нахабство перетнуло всі межі: відео епічної бійки.

Знай.uа писав, Шуфрич отримав в голову: у Раді голосували за перейменування церкви.