Кампанію з недопуску на екрани серіалу "Слуга народу-3" з Володимиром Зеленським у головній ролі готує народний депутат з БПП, колишній голова правління Комітету виборців України Олександр Черненко за дорученням з Адміністрації Президента.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це свідчать скріншоти листування Черненка з помічником Петра Порошенка та аудіофайли рекомендацій депутата, у яких він повідомляє президенту, як діятиме, щоб серіал не потрапив на ТБ.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Матеріали опублікував журналіст Олександр Дубинський.

"Є ще кілька ідей, як збити серіал. Я в консультаціях з ЦВК і Нацрадою. Будемо робити. Ми обов’язково переможемо", – запевнив співрозмовника Черненко.

Як випливає з матеріалів, при підготовці кампанії депутат консультується з Євгеном Радченком – юристом і заступником голови ЦВК, та "громадськими" юристами.

"Я думаю, що ми нацькуємо громадськість на цей серіал, коли він вийде. ЦВК дуже акуратні в цьому питанні, вони з ініціативою точно не вийдуть, але якщо до них буде звернення, вони реагуватимуть. І Нацраду треба підключити", – вважає Черненко.

Крім того, він пропонує задіяти громадську раду при Нацраді з питань телебачення і радіомовлення, щоб провести експертизу серіалу перед показом на предмет наявності у ньому агітації. На скріншотах також видно, що Черненко узгоджує текст новини КВУ щодо експертизи, яка незабаром була опублікована на сайті та Facebook-сторінці комітету.

Серіал повинен з’явитися в ефірі у березні, у розпал президентських перегонів. До кампанії залучені Комітет виборців України – незалежна громадська організація, яка покликана стежити за прозорістю та чесністю виборчого процесу, Центральна виборча комісія й Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Зеленський сплутав Путіну всі карти в Україні.

Також Знай.ua" писав про те, що Зеленський довів українців до сліз, емоційно нагадавши про Скрябіна.

Нагадаємо, на Зеленського відкрили полювання.