У Росії раптово згадали про Мінські домовленості, які сам агресор і порушує на кожному кроці. Звучить як анекдот. Так, заступник постійного голови Росії при ООН Дмитро Полянський заявив, що будь-які ініціативи, що стосуються врегулювання в Україні "повинні проходити в рамках мінських домовленостей.

Такою реплікою росіянин відреагував на повідомлення про те, що Київ розробляє план деокупації Донбасу. Це заяву стало коментарем у відповідь на те, що Україна продумує план розробки механізму нових кроків" з приводу Донбасу.

“Будь-який план повинен відповідати мінським домовленостям і резолюції 2202 Ради Безпеки”, підкреслив дипломат розмові з кореспондентом ТАРС. “У час останнього засідання СБ представники ОБСЄ ще раз чітко спростували твердження (насправді: представник ОБСЄ відмовився давати конкретну відповідь на питання ред.) про наявність російських військ в Україні, тому ніякої деокупації бути не може”, констатував Полянський.

Він також додав, що пропозицію Росії миротворчу місію ООН в Україні як і раніше знаходиться “на столі”. “Ми готові над ним працювати у будь-який момент”, зазначив дипломат.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Донецьку роздають квартири практично задарма, але ті й з доплатою нікому не потрібні. Це блиск та убогість російського світу.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У Донецьку продовжують катастрофічно дешевшати квартири, але купувати житло у зоні бойових дій ніхто не хоче, та й до того ж, документи так званої "ДНР", з яким довелося б в цих квартирах жити, нікому не потрібні. Так, блогер з ників K@rachencov розмістив в Twitter фото оголошень про продаж квартир в місті, і ціни там – від 15-ти до 5,5 тис. доларів.

Писали, що раніше нерухомість в нинішній "столиці" ДНР" була дуже хорошою інвестицією капіталу, оскільки за однокімнатну квартиру в пристойному районі просили до 60 тис. дол. Дво - та трикімнатні квартири взагалі коштували астрономічні суми.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Путін загнав на Донбас головорізів з Кавказу: росіяни вже не ведуться.

Крім того, окупанти змушують людей працювати за 5 тисяч: у користь бойовиків.

Як повідомляв портал Знай.иа в окупованому Донецьку вартість житла впала в кілька разів. На сьогодні ціни зрівнялися з вартістю квартир у селищах та СМТ. Цей факт підтверджують оголошення про продаж квартир, які публікують в мережі.

Також портал Знай.uа писав, що на Донбасі дівчина розгорнула прапор України. Фото хороброго вчинку опубліковано в соціальній мережі Twitter.