У середу, 13 лютого, стало відомо про те, що в окупованій російськими бойовиками Донецькій області заборонили зарплати вище 12 000 рублів (5000 гривень). Про це повідомляє "Інформаційний опір".

Так, заборона відноситься до місцевих підприємців і керівників "державних підприємств". Згідно з інформацією, розпорядження викликано необхідністю "підтримки "престижного" рівня грошового утримання бойовиків".

З'ясувалося, що бойовики отримують по 15 000 рублів (близько 6200 гривень), і завдяки тому, що їх зарплати вище, ніж у мирного населення, так звана влада сподівається залучити нові сили в ряди російських окупаційних військ.

Крім того, в кінці лютого на окуповану територію Донбасу прибудуть випускники артилерійських військових навчальних закладів Міноборони Російської Федерації для виконання "залікових стрільб" і "загального військового стажування".

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше повідомлялося, що українські військові в зоні проведення ООС точним ударом ліквідували позицію бойовиків так званої "ДНР". Відомо, що опорний пункт російських найманців знаходився біля Донецька. Про це свідчить відео, яке опублікував офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц" у Facebook.

На камеру вдалося зафіксувати, як українські бійці зі складу частин і з'єднань Операції Об'єднаних Сил на Донеччині ліквідували зміцнення бойовиків "ДНР" в районі Ясинуватської розв'язки під окупованим Донецьком.

Нагадаємо, найманець Захар Прилепін зізнався, скільки бойовиків вирушили на Донбас з РФ для ведення бойових дій проти України. Терорист назвав цифру - 30 000 бойовиків.

Як повідомляв портал Знай.uа, в окупованому Донецьку вартість житла впала у декілька разів. На сьогоднішній день ціни зрівнялися з вартістю квартир у селищах та СМТ. Цей факт підтверджують оголошення про продаж квартир, які публікують у мережі.

Також портал Знай.uа писав, що на Донбасі дівчина розгорнула прапор України. Фото хороброго вчинку опубліковано в соціальній мережі Twitter.