Президент США Дональд Трамп заявив, що його номінували на Нобелівську премію миру.

Про це повідомляє Associated Press.

Зокрема, Трамп відзначив, що отримав відповідне послання від прем'єр-міністра Японії Сіндзе Абе за свій внесок у врегулювання ситуації на Корейському півострові.

"Абе подарував мені примірник листа, яке він направив людям, яким вручають, то, що називають Нобелівською премією", - заявив американський глава держави.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що президент США Дональд Трамп закликав НАТО продовжити збільшення витрат на оборону і підтвердив свою відданість Альянсу.

"Те, що я чую від президента Трампа - нам потрібно колективно робити більше, і це сигнал для НАТО. Я не думаю, що можуть бути ухилення, ми повинні робити це разом. Труднощі, що стоять перед нами, полягають у підвищенні згуртованості громадськості перед загрозою. Я кажу про Росію, про китай, про ситуацію, яка розвивається з інфраструктурою, кібербезпеки, космосом", - говорить Патрік.

Міністерську зустріч Шенахэн назвав "сімейної" і вирішив нагадати сова Трампа про те, що він буде "Підтримувати НАТО на 100%"

"Говорячи про президента Трампа, він усвідомлює необхідність відповідати на ці загрози. Він усвідомлює, що нам потрібно робити більше", - зазначає міністр.

Він також привітав намір ЄС і Канади збільшити витрати на оборону до $100 млрд до кінця 2019 року.

Крім того варто відзначити, що американський президент Дональд Трамп введе в країні надзвичайний стан. Це дозволить йому направити близько $8 млрд на будівництво стіни на кордоні з Мексикою.

Варто відзначити, що лідер США зможе використовувати близько 8 мільярдів, закладених на інші цілі - ймовірно, з бюджетів Мінфіну і Пентагону.

Згідно з даними Bloomberg, Трамп отримав від Конгресу законопроект,що надає на будівництво стіни 1,3 млрд доларів. Палата представників документ підтримала, щоб уникнути введення надзвичайного стану і повторного шатдауна уряду. Сенат також підтримав документ, проте сума, яку вимагає Трамп, набагато вища - 5,7 млрд доларів.

Нагадаємо, США відправили спецназ у Венесуелу.

Як повідомляв "Знай.ua", Ердоган публічно принизив Путіна.

Також "Знай.ua" писав, що США поставлять Росію на коліна новими санкціями, Кремль вже б'ється в істериці.

Трамп оголосив у США надзвичайний стан