В Росії почалася незрозуміла паніка, нібито викликана підготовкою українських спецслужб державного перевороту в країні-агресорі.

Першим заговорив про "переворот" екс-депутат нелегітимної Держдуми Сергій Марков, якого називають людиною президента Росії Володимира Путіна.

Одіозний Марков переконаний, що розпочнеться провокація із соціальної мережі Facebook, контроль над російськомовним сегментом якої вже здобула Україна.

Сергій Марков

Відео його виступу опублікував у своєму блозі на Youtube український журналіст Роман Цимбалюк (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Не хочемо, щоб Facebook став інформаційним гестапо нового глобального тоталітаризму! Таке враження складається, що ось цей центр регулювання російськомовного сегменту потрапив до рук групи людей, які пов'язані зі Службою безпеки України. Я не згоден, щоб мене цензурували неонацисти!". Сергій Марков

Крім того, дружок Путіна надзвичайно занепокоєний тим, що найважливіший сегмент інформаційної безпеки російського суспільства нібито контролюють люди, котрі ставлять собі за мету ліквідацію російської держави і повалення російського уряду.

Володимир Путін

"Коли відбуватиметься державний переворот у Росії, то соціальна мережа Facebook, якщо там не зроблять ніяких поліпшень, просто перейде в жорсткий пропагандистський формат, і всіх прихильників Путіна, їх просто заглушать! І там будуть одні прибічники державного перевороту!". Сергій Марков

З побоюваннями Маркова погодився і Цимбалюк, який іронічно прокоментував обурення політиків РФ, навівши як доказ загрози держперевороту підсумки російських соцопитувань.

Сергій Марков

"Тільки початок 2019 року, а в Росії вже заговорили про державний переворот. Ну, зрозуміло, за прикладом арабських революцій усе почнеться у Facebook. Але взагалі-то російські соцопитування, зокрема "Левада-Центру", показують, що так — державний переворот можливий. Це в той час, коли тут така чітка, міцна вертикаль". Роман Цимбалюк

Нагадаємо, Навального помітили з "кухарем" Путіна: у Кремлі зріє переворот.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Кисельова кинула власна родина: попахує Путіним.

Також Знай.ua писав про те, що на Росію чекає нова перебудова, перед тим, як інший персонаж змінить Володимира Путіна на головній політичній посаді.