Прездиент Російської Федерації, Володимир Путін, на щорічному саміті Федеральних зборів Росії звернувся зі своїм посланням до всього світу. Основний посил був спрямований не на російську владу, а на Європу. З одного боку, Путін говорить про те, що Євросоюзу необхідно терміново відновити дружні взаємовідносини з Росією і геть-чисто забути про зв'язки з Україною. З іншого боку, він називає ці країни поплічниками Америки, які йдуть слід у слід Білому дому в частині ДРСМД ( Договір про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності) . Путін без нарікань вільно назвав країни Євросоюзу поросятами і свинями, які вміють тільки вправно "підхрюкувати".



Більш того, російський президент в черговий раз на широкий загал загрожує США ракетнм ударом. А також, нарікає побоюватися і країнам Європи, у випадку якщо там будуть знаходиться американські ракети середньої дальності.



Не обійшовся Путін і без прихованого посилу до "білоруського батька". Президент пропонує білорусам провадити загальну зовнішню політику з Росією. Також він жартома нагадав Україні про захоплення Криму в 2014 році і українського міста Очаків.
На саміті у відкриту про Україну не було вимовлено ні слова, але про нас він явно не забув. Напередодні виборів презенту України Кремль зачаївся, озвучувати ультиматуми будуть чиновники рангом нижче.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще



Так само було багато сказано про бідність в Росії, проблеми які виникли в сфері медицини і освіти, але це вже було виголошено як на духу. Адже, насправді, від факту повторення проблем, вони не зникають. Головною метою послання було привернення уваги з боку США до "законних інтересів" Росії.

Нагадаємо раніше "Знай.ua" писав про те як головний журналіст України, Дмитро Гордон, на російських телеканалах пояснює людям по той бік екрану про локшину, яку їм вішають на вуха.

Також "Знай.ua" повідомляв про хрещення Путіним українців у Севастополі, на окупованій частині України - Криму.

Раніше "Знай.ua" сповіщав про загрози Путіна в бік США. Російський президент попросив не випробовувати його нерви.