21 лютого кандидат у Президенти України Володимир Зеленський виклав новий випуск свого влогу. Як раніше розповідав комік, у влозі він намагається показати, як проходять зйомки серіалу "Слуга народу" та як проходить підготовка до виборів, які відбудуться вже 31 березня. У новому випуску Зеленський звернувся до Петра Порошенка.

"За час існування студії "Квартал 95" багато було жартів, пережили багато президентів. Багато хто намагався нас якось прикрити, вгамувати. Але робить це тільки одна людина. Сьогоднішня! Я нарешті зрозумів сенс гасла "Реальні справи, а не брехливі обіцянки", - сказав Володимир Зеленський.

Відео, присвячене комунальним тарифам, набрало багато лайків, а також безліч коментарів. Люди вчергове висловлювали слова підтримки кандидатові у президенти та погоджувалися із його думкою. Дехто навіть поділився своїми історіями в коментарях та написав, що з надією в серці чекає на зміни на краще.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми писали, що нещодавно у мережі з'явився новий випуск влогу Володимира Зеленського - кандидата у президенти України та фаворита багатьох українців. У новому відео Зе Президент Слуга Народу #7 зачепив за живе українців, адже головною темою стали комунальні тарифи.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський зберігає значний відрив від конкурентів у рейтингу електоральних симпатій українців. Якби вибори відбулися цієї неділі, за нього проголосували б 25,1% тих, хто визначився і збирається взяти участь у волевиявленні.

Як повідомляв "Знай.ua", кандидату в президенти від політичного руху "Слуга народу"Володимиру Зеленському часто дорікали у тому, що нібито він "людина Коломойського", тому при першій можливості після своєї ймовірної перемоги на виборах поверне ПриватБанк у власність колишнього акціонера.

Також "Знай.ua" писав, що у мережу потрапив дуже цікавий, але водночас суперечливий текст звернення, нібито написаного лідером США Дональдом Трампом і адресованого кандидату у президенти України Володимиру Зеленському.