Гуморист і кандидат в президенти Володимир Зеленський підняв проблему, яка зараз особливо гостро стоїть в Україні. Відповідну заяву творець студії "Квартал 95" зробив у відеоролику, який розмістив на YouTube.

"Хочу підняти питання, яке хвилює всіх українців: "т" починається, на "повний капець" закінчується. Правильно – тарифи на комуналку", - зазначає кандидат.

Дана проблема, за твердженням Зеленського, приходить кожному з нас кожен місяць. У своєму Vlog він намагався відповісти на питання, які хвилюють українців, в тому числі про те, чому драконівські тарифи, як зробити їх менше і наскільки реально цього досягти.

Крім того, дані питання Зеленський обговорив з експертами у цій галузі.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Дивіться, хлопців, будь-який бізнес завжди орієнтується на кризу. В тому числі малий, будь, вам з кожного кута починають пропонувати знижки. Це може бути тільки в умовах ринкової конкуренції. Ми з експертами звернули увагу на цікавий момент: 80% українського вугілля знаходиться в одних руках, 85% вугільної електроенергії теж знаходиться в одних руках, що найцікавіше – в тих же", - зазначає Зеленський.

Раніше повідомлялося, що нещодавно в мережі з'явився новий випуск влога Володимира Зеленського - кандидата в президенти України і фаворита багатьох українців. У новому відео Зе Президент Слуга Народу #7 зачепив за живе українців, адже головною темою стали комунальні тарифи.

Питання дуже популярні серед українців, адже середньостатистичної зарплати не вистачає, щоб заплатити за світло, електроенергію, газ і воду, і потім ще жити на гроші, які залишилися.

Нагадаємо, Зеленський розповів правду про комунальні тарифи і зачепив українців за живе. В мережі з'явився новий випуск влога.

Як повідомляв Знай. ua, комік розповів, якою бачить країну після своєї перемоги.

Знай. ua писав, що Зеленський звернувся до Порошенко. Комік нарешті зрозумів сенс гасла.