Російський режисер Микита Міхалков вирішив спробувати себе в якості політичного експерта. Він прокоментував майбутні вибори президента в Україні.

Відповідний коментар він дав російському виданню.

Міхалков-політолог вважає, що найвищі шанси на перемогу у Володимира Зеленського. А всьому причиною те, що він "хороший мужик, веселий".

"Люди бачили його тільки з позитивної сторони. Він нікому нічого не обіцяв, і невиконаних обіцянок у нього немає. Тільки з позитивної сторони його знають люди, бо дивляться телевізор і приходять на його концерти… Хороший же мужик, веселий, може він якраз і зможе все владнати", - пояснив свою позицію Міхалков.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Проте не обійшлося в цьому коментарі без тез кремлівської пропаганди. На його думку, українське суспільство "роздроблене", а кампанія буде брудною і нечесною. Міхалков впевнений, що в таких умовах Зеленському буде непросто вистояти.

Раніше повідомлялося, що відомий російський режисер Микита Міхалков у межах своєї передачі "Бесогон" назвав учасниць Comedy Woman вівцями. Причиною тому стала жарт колективу про радянського генерала Дмитра Карбишева, який загинув у німецькому концтаборі Маутхаузен.

Міхалков обурився: "Коли ці вівці з Comedy Woman жартують ось так, вони самі розуміють, що вони кажуть? Про кого вони говорять? Вони на секунду можуть собі уявити, що це таке - на 40-градусному морозі стояти поливаемым з шлангів крижаною водою і перетворитися в крижаній пам'ятник самому собі?".

Нагадаємо, Зеленський розповів правду про комунальні тарифи і зачепив українців за живе. В мережі з'явився новий випуск влога.

Як повідомляв Знай. ua, учасниці Comedy Woman розлютували Михалкова. Російський гумор дратує навіть росіян.

Знай. ua писав, що Зеленський звернувся до Порошенко. Комік нарешті зрозумів сенс гасла.