Колишній президент України Віктор Ющенко, як політик з досвідом, нерідко висловлює свою думку щодо дій української влади, а також деяких кандидатів на пост глави країни. У своєму недавньому коментарі він заявив, що мріє про те, щоб у Російській Федерації народився політик, який здатний поважати Україну.

Віктор Ющенко також висловив переконання в тому, надії на подію такого роду майже немає через активну антиукраїнську пропаганду на території країни-агресора. Крім цього, колишній президент висловився і про окупований Донбас і аннексирований Крим. Ющенко вважає, що політика, який поважав би суверенітет нашої країни, в Росії на даний момент немає.

Ющенко розповів, що без України Російська Федерація не може стати успішною і заявив, що такий процес просто відсутній в її політиці. Також екс-президент підкреслив, що перемоги над Росією без адекватного збройного конфлікту не здобути.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Також він поділився роздумами про те, що звичайний росіянин любить свого «царя», і готовий заради нього страждати. З цієї причини, як вважає Ющенко, в Росії не може бути такого Майдану, який відбувся в Україні.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що спочатку над кандидатурою відомого шоумена Володимира Зеленського всі сміялися і ніхто його всерйоз не сприймав, проте на даний час його опонентам вже не до жартів. До виборів залишилося зовсім небагато і комік займає лідируючу позицію. Один з політологів висловив свою думку щодо того, з яких причин Зеленський так популярний

Як повідомляв портал "Знай.uа": Віктор Ющенко заявив, що незалежно від того, хто наступним прийде до влади, йому необхідно буде відповісти на п'ять основних питань. Колишній президент детально про них розповів, але одне не назвав і вважав за краще зберегти його в таємниці на якийсь час.

Також "Знай.uа" писав, що Юлія Тимошенко висловила свою думку щодо кандидатури в президенти Володимира Зеленського. Вона порівняла його з експериментом, який країна не переживе, але користувачі мережі знайшли між рядків її заяви побоювання того, що відомий комік все ж прийде до влади.