Шоумен, комік і лідер "Квартал-95" Володимир Зеленський є ризикованим експериментом, як кандидат в українські лідери.

Таку заяву зробила кандидат у президенти України, голова політичної фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко, під час прес-конференції, даючи відповідь на питання про те, як вона ставиться до Зеленського-кандидата в президенти.

Тимошенко підкреслила, що сама є прихильником великого списку для вибору, нібито на українців це впливає позитивно. За словами політика, сьогодні у бюлетенях можна знайти всіх, хто міг би задовольнити попит, бачення того, чи іншого українця. На думку кандидата в президенти, це називається демократією в нашій країні.

Крім того, Тимошенко заявила, що "протягом всього часу необхідно роздумувати над тим, що в 2019 році наша країна, будучи незалежною вже 29 років, знаходиться біля самого дна".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Також лідер "Батьківщини" зазначила, що або Україну піднімуть після президентських виборів, а зробити це зможуть лише ті люди, які дійсно знають, як зробити це, або ж у черговий раз над нашою країною будуть проведені експерименти, в результаті чого Україна продовжить свій шлях у прірву.

Нагадаємо, що 22 лютого 2014 року екс-прем'єр, а тепер кандидат в президенти від "Батьківщини" Юлія Тимошенко вийшла з в'язниці.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Її вивезли з харківської лікарні Укрзалізниці, Тимошенко сіла в чорний джип, а супроводжував її великий кортеж. Вона трохи відкрила вікно, щоб шанувальники побачили її обличчя.

Цей арешт – вже був третім випадком, коли її свободу обмежують в рамках кримінального переслідування. Вперше Юлію Тимошенко, тоді ще одного з керівників "Корпорації Український Бензин", було затримано у Запоріжжі в 1995 році при спробі контрабанди валюти до Росії.

Нагадаємо, Кучма вперше розповів про ставлення до Майдану.

Як повідомляв "Знай.uа", Зеленський збирається знизити комуналку.

Також "Знай.uа" писав, що колишній кримський отаман Акімов розкаявся і відрікся від Путіна.