Перший заступник голови Адміністрації президента України, керівник виборчого штабу кандидата в президенти України Петра Порошенка Віталій Ковальчук став довіреною особою чинного президента Петра Порошенка на майбутніх виборах 31 березня.

Про це передають українські ЗМІ.

ЦВК України на засіданні в п'ятницю, 22 лютого, також зареєструвала в якості довірених осіб таких людей, як Ада Роговцева, колишнього посла України в США і Канаді Юрія Щербака та командира 13-го окремого аеромобільного батальйону 95-ї окремої аеромобільної бригади ЗСУ, Героя України Олександра Порхуна.

Наголошується, що легенда театру Роговцева з'явилася на форумі Петра Порошенка в українській столиці, де він представив свою програму.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Варто нагадати, що Відомий український гуморист, лідер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський після відкриття накопичувального рахунку свого виборчого фонду вклав 23,2 млн гривень на агітацію для передвиборної кампанії.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це стало відомо завдяки повідомленням спікера штабу Зеленського з питань ходу передвиборної кампанії Дмитра Разумкова в інтерв'ю для українських ЗМІ.

"З моменту, коли був відкритий рахунок витрачено 23 млн 143,5 тис. гривень. Можете порахувати, скільки в день обходиться кампанія. Скільки всього коштів надійшло на виборчий рахунок точно сказати не готовий, але ми обов'язково відзвітуємо детально про наповнення фонду і витрати", - заявив Разумков.

Відомо, що інформація про відкриття Зеленським рахунку виборчого фонду була офіційно оприлюднена 6 лютого. Відповідно, середні витрати Зеленського на один день передвиборної кампанії складають близько 1,5 млн гривень.

Нагадаємо, Романенко назвав всі мінуси політики Порошенко: нічого, крім*ача не приніс

Відомий журналіст Юрій Романенко розповів про податок на виведений капітал, який хоче ввести Петро Порошенко. Про це журналіст написав на своїй сторінці в Facebook.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Лукашенко шокував несподіваною заявою: нікому не побажаю такого життя

Також Знай.ua" писав про те, що "Кандидатів багато, рехформатор один": Рибчинський показав, як політика Порошенка добиває українців