Нещодавно прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив про те, що коли чинна влада почала виконувати свої обов'язки, мінімальна зарплатня збільшилась з 50 доларів до 150 доларів.

Також він наголосив на тому, що така тенденція простежується і в середній заробітній платі, яка зараз становить близько 380 доларів, хоча ще 3 роки тому вона була в 2 рази меншою.

"Я розумію, це теж небагато, але ми йдемо вперед, а не назад. Політика уряду дала змогу Національному банку сформувати резерви на початок року понад 20 млрд доларів. Це максимум за останні 5 років. Показник інфляції зараз менше 10%, хоча ще в 2015 року мали 40%", - зазначив прем'єр-міністр України.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Раніше ми писали, що прем'єр-міністр України Володимир Гройсман зганьбився на всю країну завдяки своїй свіжій публікації в соціальній мережі Twitter. Так, в своїй заяві політик пообіцяв зменшити реальні доходи українців.

Примітно, що після того, як користувачі соцмережі помітили помилку, запис було видалено зі стрічки Гройсмана, проте в кеші все ще можна знайти оригінал цього «перла».

Нагадаємо, що Уляна Супрун – відома особистість, причому не стільки в результаті яких-небудь позитивних змін у медицині, скільки завдяки своїй активній діяльності в соціальних мережах. Українці неоднозначно сприймають зміни в роботі швидкої, вартості лікарських препаратів та їх якості, однак знаменитість це, по всій видимості, не дуже хвилює.

Кандидатура Уляни Супрун на посаду міністра охорони здоров'я України не вноситься у Верховну Раду через неузгодженості в коаліції. Про це в п'ятницю, 15 лютого, заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

Як повідомляв портал Знай.uа, Гройсман вважає, що виборчий процес впливає на економічне зростання не зовсім позитивно.

Також Знай.uа писав, що стосунки між владою та великим бізнесом показують, що всі заяви українських високопосадовців про деолігархізацію після Майдану є лише видаванням бажаного за дійсне. Уже минає п'ятий рік цієї самої деолігархізації, однак, результату не видно.