Відомий комік і шоумен, а в даний час і кандидат у президенти України Володимир Зеленський активно спілкується зі своїми шанувальниками в соціальних мережах, куди регулярно викладає нові відео. В них він ділиться своїми планами і переживаннями, успіхами ведення передвиборчої кампанії, а також показує кадри з виступів свого колективу.

В останньому відео студії "Квартал 95" у новому влозі комік повідомив про те, що під час гастрольного туру по українським областям він застудився. Про це стало відомо в суботу, 23 лютого, у відповідному відео у Instagram.

Фанати студії і кандидата засмутилися словами Зеленського: "На самому початку прихворів. У нас тур хлопці. по славним містам нашої країни. Автобус, друзі, амексим!".

Новий влог про життя і передвиборчу діяльність кандидата в президенти Володимира Зеленського опубліковані в Instagram і YouTube буквально кілька годин тому, але вже встиг зібрати кілька десятків тисяч переглядів і тисячі лайків, а також коментарів.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

У своїх зверненнях українці підтримали Володимира Зеленського в його прагненні взяти участь у президентських виборах в Україні 31 березня 2019 року, а також побажали йому якнайшвидшого одужання. Крім того, багато коментарів з проханнями нарешті показати свою команду.

Мешканці України з надією пишуть: "Ми вже давно. Іншої перспективи не бачимо. Пишу завжди від всієї родини. Володя, по ТБ Вас зовсім не видно, тільки все нудотні "особи". Суцільна, чергова брехня. Хочемо бачити Вас не тільки в інтернеті! Любимо вас, сподіваємося, чекаємо перемоги!", "Пора вже розповісти, хто буде на головних посадах, які призначає президент. І про команду зовсім нічого не зрозуміло".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що експерти оцінили Зеленського, як кандидата в президенти. Більшість з них залишилися задоволені спілкуванням з шоуменом і назвали його адекватною, наполегливою людиною.

Як повідомляв портал "Знай.uа": помічник глави країни-агресора засвітився в оточенні терористів. Бойовики повідомили, що в разі провокацій готові швидко зібрати в купу своїх голодранців.

Також "Знай.uа" писав, що Порошенко під час свого виступу у Львові назвав головних ворогів України. За його словами – це Росія і бідність.