У Москві і в Санкт-Петербурзі зараз проходять марші в пам'ять про Бориса Нємцова під гаслом «Герої не вмирають». Проте на цій же події активісти розгорнули плакати з вимогою звільнити журналіста Укрінформу Романа Сущенка. Фото, на якому зображений плакат з гаслом "#Свободу Роману Сущенко", розмістив власний кореспондент агентства УНІАН у Росії Роман Цимбалюк.

Як повідомлялося, в Москві і Санкт-Петербурзі проходить марш пам'яті Бориса Нємцова. Учасники маршу скандували "Герої не вмирають".

У Петербурзі дозволили мітинг на площі біля Фінляндського вокзалу. В обох містах до місць проведення акцій стягують додаткові сили поліції.

Мітинги, пікети і ходи заплановані і в інших містах РФ. Акції вже пройшли в Челябінську, Красноярську, Іркутську, Бійську. Розпочалися заходи в Ярославлі, Томську і Пермі. Всі вони приурочені до четвертої річниці вбивства політика. Він був застрелений 27 лютого 2015 року в центрі Москви.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше ми писали, що У Москві вшановують пам'ять Бориса Нємцова і вимагають звільнення політв'язнів: фото, відео.

На вулиці вийшли тисячі людей, акції проходять також в інших містах країни.

В Росії вшановують пам'ять вбитого опозиційного політика Бориса Нємцова. Різноманітні акції проходять в Моксві і ряді інших міст країни.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Марш пам'яті політика Бориса Нємцова, вбитого 27 лютого 2015 року, розпочався на Страсному бульварі в Москві. За останніми даними, участь у ньому взяло близько 10 тисяч осіб. Такі підрахунки організації "Білий лічильник". За оцінкою поліції, на акцію вийшли близько 6 тисяч чоловік.

Бориса Нємцова застрелили 27 лютого 2015 року на Великому Москворецькому мосту в Москві за пару сотню метрів від Кремля. Йому кілька разів вистрілили в спину з пістолета. За підозрою у скоєнні злочину кілька днів тому затримали п'ятьох уродженців Чечні. Пізніше всі вони були визнані винними. Їх засудили до ув'язнення строком від 11 до 20 років.

Нагадаємо, що колишній президент шокував моторошними планами Путіна: він не відпустить Україну.

Як повідомляв "Знай.uа", у Дніпрі вшанували полеглих під час Революції Гідності.

Також "Знай.uа" писав, що Карл Лагерфельд передбачив майбутнє Путіна: страшне пророцтво вже збувається.