Покійний глава модельного будинку Chanel Карл Лагерфельд ще 7 років тому передбачав небезпечні нахили російського президента Володимира Путіна, пише Politeka.

У далекому 2012 році відомий модельєр відвідав паризьку редакцію газети Metro. Тоді він працював головним редактором Metro World News. Журналісти з Росії попросили шановного гостя намалювати портрет Путіна, а отримали справжнє пророцтво майбутнього.

Лагерфельд відобразив президента Росії у великій короні, яка і зайняла найбільшу частину карикатури. Вірогідно, таким чином художник показав справжню натуру Володимира Путіна - честолюбного правителя. Однак, сам автор висловив захоплення особистістю президента. Виявляється, політик надихав його.

"Це молодий чоловік, який може правити Росією так довго, як він цього захоче", - зазначив модельєр.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Тепер весь світ побачив, що видіння Карла Лагерфельда виявилося пророчим. Зокрема, це стосується нинішньої політичної ситуації. Коли в 2014 році Володимир Путін анексував український Крим і спробував аналогічним чином захопити Донбас, це побачили багато жителів планети. Тепер точно видно, що президент страждає імперською величчю, відбитим в короні від Карла Лагерфельда. Багато хто вже звинуватили Путіна в імперіалізмі.

Разом з тим, він дійсно не збирається йти з влади. Так в 2018 році росіяни обрали Володимира Путіна на четвертий президентський термін. По суті, політик править країною з 2000 року. Нехай і ненадовго поступився обов'язки Дмитру Медведєву у 2008 році.

На відміну від Володимира Путіна, іншими чоловіками з Росії Карл Лагерфельд не захоплювався. Він розкритикував росіян за потворність:

"Якщо б я був в Росії, то я був би лесбіянкою, тому що у вас дуже страшні чоловіки".

Нагадаємо, Кардашьян трепетно вшанувала пам'ять Лагерфельда: ми втратили легенду.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре.

Також "Знай.ua" повідомляв, друзі розповіли, що вбило Лагерфельда.