Світ приголомшила новина про втрату модельєра світового рівня. Німецького фотографа, і креативного директора французького модного дому Chanel Карла Лагерфельда не стало в цей вівторок, 19 лютого. Джерела близькі до дизайнера розповіли про причини його смерті. Першими дану новину опублікували Mirror .

За словами ресурсу, Карл страждав від раку підшлункової залози, в разі чого раптово і помер у віці 85 років.

" Він не говорив про свою хворобу, але старанно з нею боровся. Лагерфельд пишався своїм здоров'ям і веденням правильного способу життя, але діагностування раку підшлункової залози стало для нього справжнім шоком і потрясінням ", - пояснив близький знайомий модельєра.

Інший близький до Карлу ресурс підтвердив те, що стан здоров'я креативного директора ставав все гірше і гірше протягом декількох тижнів. Через брак сил і жахливих болів він навіть перестав відвідувати заплановані модні покази.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Коли світові зірки дізналися про втрати улюбленця мільйонів і просто неймовірного модельєра вони висловили свої глибокі співчуття. Серед тих, хто переживають втрату Карла були і його музи : Донателла Версаче, Вікторія Бекхем, Крістен Стюарт, Діана Крюгер, Каролін де Мегре.

Публіка почала помічати зміни в Карлі ще на початку січня. Вердикт про згасання Лагерфельда визнали коли той уперше не вийшов на уклін наприкінці показу нової лінійки одягу від модого будинку Chanel на показі в Парижі. Така поведінка модельєра викликала занепокоєння у шанувальників та відвідувачів модного показу, так як, починаючи з далекого 1983 року, він ніколи не пропускав вітальний вихід у фіналі дефіле Chanel. Але в останній раз щось змінилося : Карл так і не вийшов. За даними ЗМІ, вночі, 18 лютого Лагерфельд був терміново госпіталізований, а вже вранці у вівторок, 19 лютого модельєра не стало. Відтепер посаду головного модельєра будинку Chanel займе Вірджинія Віард.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав від чого помер відомий модельєр і креативний директор будинку Chanel.

Також "Знай.ua" повідомляв про Вікторію Бекхем яка похвалилася своєю вже дорослою донькою

Раніше "Знай.ua" сповіщав про нові факти в смерті реп-виконавця - Децла. Знайшли вбивцю.