Сьогодні весь світ був приголомшений новиною про смерть знаменитого модельєра, креативного директора Chanel Карла Лагерфельда. Він помер у вівторок, 19 лютого в Парижі у віці 85-ти років.

Лагерфельд залишив значний слід у сучасній моді. Всесвітньо відомий кутюр'є встиг попрацювати з безліччю модних будинків та запам'ятався зухвалими і революційними рішеннями у створенні одягу.

Daily Mail вже давно писав, що Лагерфельду не здоровиться. Пізніше стала відома причина смерті знаменитого кутюр'є - легенду моди вбив рак підшлункової залози.

"Він не говорив про свою хворобу, але боровся з нею дуже сміливо. Карл дуже пишався своєю фізичною формою і здоровим способом життя, тому рак підшлункової залози став величезним шоком для нього". поділилося джерело, близьке до оточення Карла

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Нагадаємо, що німецький кутюр'є, стиліст і фотограф Карл Лагерфельд помер у віці 85 років, повідомляє Le Figaro у вівторок, 19 лютого. За даними видання, він відчував себе погано протягом декількох тижнів.

Найбільш відомий як головний дизайнер і креативний директор фешн-будинки Chanel. Також він співпрацював або співпрацює з такими брендами як Fendi (з 1965 р.), Chloé (1963-78, 1992-97), Jean Patou (1958–1963), H&M (2004), Hogan (2011) і macy's(2011).
Жив в Парижі.

Варто відзначити, що Карл Лагерфельд народився в Гамбурзі 10 вересня 1933 року в заможній, благополучній сім'ї банківського службовця Отто Лагерфельдта. Має старшу сестру, яка з 1957 року живе в США. Інша сестра, з більш ранніх стосунків батька, вже померла.

22 січня Лагерфельд вперше не вийшов на уклін в кінці показу Chanel весна-літо 2019, який відбувався в Гран-Пале в Парижі.

Нагадаємо, "Знай.uа" писав про друзів Децла які розповіли дещо цікаве про смерть реп-виконавця.

Також Знай.uа повідомляв, що мати Децла розповіла, чому насправді помер реп-виконавець.

Раніше "Знай.uа" інформував про те, що, можливо, співак все-таки живий. Які контр-аргументи знайшли фанати.