Високопоставлений офіцер ВСУ був затриманий за підозру у державній зраді, пише Politeka. Про це стало відомо із інформації ЗМІ, які посилаються на власні джерела в силових відомствах.

Затримання колишнього керівника Генерального штабу ЗСУ сталося сьогодні вранці, 25 лютого.

Як пишуть журналісти, співробітники військової прокуратури спільно з представниками СБУ затримали за держзраду екс-главу Генерального штабу Збройних Сил генерал-полковника Володимира Замана.

Крім того відомо, що на даний момент тривають обшуки в рамках кримінального провадження.

"Суть висунутих звинувачень поки не відома", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Варто додати, що Володимир Замана очолював Генеральний штаб ЗСУ в період з лютого 2012 року по 19 лютого 2014 року. Вже з 22 лютого по червень 2014 року працював на посаді уповноваженого Верховної Ради України з контролю за діяльністю Міноборони України.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав про те як Амстердам вирішив позбутися від головної пам'ятки.

Також "Знай.ua" повідомляв про те, як ФСБ Росії затримала трьох українців: перші подробиці. Стосовно затриманих порушили кримінальні справи.

У Тверській області трьох українців затримали за підозрою у виготовленні наркотиків в особливо великих розмірах, про що заявили у ФСБ Росії. Згідно з наданою інформацією, правоохоронці затримали шість осіб, які займалися виробництвом наркотиків.

Раніше "Знай.ua" інформував про те, що у Києві схопили організатора "будинку розпусти": десятки покалічених дитячих життів.

За результатами досудового розслідування поліцейськими було встановлено та задокументовано злочинну діяльність 51-річного чоловіка. Чоловік прикривався діяльністю фотографа і цим самим підшукував неповнолітніх дівчат, для втілення своїх злочинних намірів. Затриманий в різних орендованих фотостудіях столиці організовував, режисирував, приймав участь та проводив фото-, відеозйомки матеріалів порнографічного характеру за участі малолітніх та неповнолітніх дітей.