У Тверській області трьох українців затримали за підозрою у виготовленні наркотиків в особливо великих розмірах, про що заявили у ФСБ Росії. Згідно з наданою інформацією, правоохоронці затримали шість осіб, які займалися виробництвом наркотиків. У п'ятницю, 22 лютого, в прес-службі відомства уточнили, що троє із затриманих – українці.

У повідомленні також йдеться, що слідчі ФСБ в Тверській області зупинили діяльність трьох лабораторій з виробництва наркотиків. У них знаходилося обладнання на суму понад трьох млн рублів. Прямо на місці виробництва на гарячому затримали шість осіб. За інформацією ФСБ, троє з них є українцями, ще троє - громадянами Росії.

У прес-службі розповіли: "З незаконного обігу вилучено наркотичний засіб мефедрон та психотропну речовину амфетамін загальною масою більше 5 кг, а також, за попередніми оцінками, близько 600 кг прекурсорів та хімічних реактивів для їх виробництва, вартістю близько 20 млн. рублів". На даний момент ведеться розслідування, стосовно всіх затриманих порушено кримінальні справи.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в столиці країни-агресора затримали одного з високопоставлених чиновників ніким не визнаної республіки на Донбасі. Причиною стала банальна крадіжка зарядного пристрою з магазину. В даний час чоловіка хочуть депортувати в Україну. У мережі сміються з того, як Росія ставиться до своїх ставлеників.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Пол Ле Ру є одним з найбільш успішних кіберзлочинців сучасності і його історія дійсно вражає. Чоловікові вдалося завербувати американських солдатів, підкуповувати сомалійських піратів, займатися контрабандою амфетаміну з Північної Кореї і відмивати золото через Гану.

Також "Знай.uа" писав, що кортеж глави Молдови Ігоря Додона потрапив в серйозну ДТП, в якій, на щастя, ніхто не постраждав. Як говорить сам президент: "Я прямував з робочою поїздкою в один з районів. На зустрічну смугу вийшов автомобіль, який врізався в машину супроводу, яка слідувала за моєю машиною. Ніхто не постраждав, обставини аварії з'ясує поліція".