Весна приходить в Україну не тільки з теплими днями, але і різкими загостреннями психічного стану вітчизняних політиків. Яскравим прикладом цього послужив скандал в мережі від українського депутата Михайла Добкіна.

Про це стало відомо завдяки повідомленням Telegram-каналу Жадный Петя.

Так, за інформацією, а точніше, по скріншоту стало відомо, що Добкін знає дуже багато матюків і вміло їх застосовує на практиці у соціальній мережі Twitter.

Варто нагадати, що народний депутат Михайло Добкін, який ще у часи свого правління в Харкові відзначився "яскравим лексиконом", не зміг стриматися і після прямого ефіру однієї з програм за участю журналістки Яніни Соколової.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Політик різко став "мовним експертом" і розкритикував її за використання чужих слів, при цьому без нецензурщини не обійшлося:

"Не знаю як ви, а я рада, що такі поважні люди, як Михайло Добкін дивляться наш Вечір з Яніною Соколовою. Тому що з ким би я ще подискутувала на тему слів іншомовного походження як не зі знаменитим філологом Добкіним. Фрагмент про який йдеться тут", - прокоментувала вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що колишній "регіонал", нардеп від "Опоблоку" Михайло Добкін обізвав співачку Джамалу за її нагадування, що Крим - це Україна. Скандальне повідомлення нардепа з'явилося в листуванні Twitter. Одіозного політика Михайла Добкіна добре знають за не надто високим IQ та скандальнм заявам.

Нардеп розвів справжню війну в Twitter, відзначившись висловлюванням, гідним літературної премії. Добкін щосили взявся захищати сестричок-сепаратисток, попутно обізвавши співачку Джамалу неологізмом "пі*орша", і заявивши, що журналісти - "гниди, які від неї недалеко пішли".

Нагадаємо, Добкін бридко образив Джамалу і журналістів "Радіо Свобода": "під**ша і ви гниди".

Як повідомляв Знай.uа, "П**орша ваша Джамала! І ви від неї не далеко пішли, г*иди!" - Добкін з матами поліз захищати дует ANNA MARIA.

Знай.uа писав, донька Добкіна шокувала мережу фото з туалету.