Екс-адвокат Дональда Трампа Майкл Коен дає свідчення у Конгресі США.

Коен стверджує, що президент США був в курсі про зустріч сина з російськими чиновниками в Trump Tower в 2016 році і про підготовку витоку листування суперниці Трампа на виборах від Демократичної партії Хілларі Клінтон.

Найголовніше, що належить з'ясувати американським законодавцям – це контракти передвиборного штабу Трампа з РФ. Нещодавно екс-адвокат був на слуханнях у сенатському комітеті по розвідці. А сьогодні його допитують в Комітеті з нагляду Палати представників.

На початку допиту Коен розповів, що шкодує про свою роботу на Трампа.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Колишній адвокат також обізвав Трампа "расистом" і "шахраєм", зазначивши, що Трамп дозволяв собі незвичайні слова на адресу чорношкірих громадян США.

Колишній адвокат Трампа зазначає, що нещодавно заарештований політичний радник президента Роджер Стоун заздалегідь попередив його про переговори з засновником WikiLeaks Джуліаном Ассанжем, в ході яких той сказав, що сайт опублікує електронну переписку, яка завдасть шкоди передвиборної кампанії Хілларі Клінтон. Трамп нібито запевнив, що це буде добре.

Майкл Коен
Майкл Коен

Також юрист заявляє, що нинішній президент США керував переговорами про проект будівництва хмарочоса неподалік від центру Москви вже в той час, коли був кандидатом у президенти і публічно стверджував, що у нього немає ділових інтересів в Росії.

За словами Коена, Трамп проводив переговори з московським проектом протягом всієї передвиборчої кампанії так як не очікував, що переможе на виборах.

"Мені соромно за те, що я покривав вчинки Трампа", - говорить екс-адвокат.

Нагадаємо, США зробили Венесуелі останнє китайське попередження: руки на стіл і повна тиша

Радник президента Сполучених Штатів з національної безпеки Джон Болтон заявив, що США можуть запровадити нові санкції проти Венесуели.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Кім Чен Ин епічно зганьбився через "хворобу" Путіна: відео

Також Знай.ua" писав про те, що Російській "фабриці тролів" заблокували доступ в Інтернет: гіркий досвід навчив Трампа