Головним слідчим управлінням Слідчого комітету Російської Федерації порушено кримінальну справу стосовно українських правоохоронців.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зокрема, відомо, що російські силовики відкрили кримінальне провадження проти старшого слідчого Служби безпеки України в Одеській області Олександра Губського і заступника військового прокурора Південного регіону України Романа Мрочко.

Російські силовики зазначили, що проти українських силовиків відкрили справу за нібито "залучення завідомо невинних громадян Російської Федерації з числа військовослужбовців Міноборони Росії і Прикордонної служби ФСБ Росії (ч. 2 ст. 299 КК РФ)".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто відзначити, що йдеться про російських військових, які у минулому році захопили кораблі ВМС у Керченській протоці. Після цього військова прокуратура України повідомила про підозру в атаці на українські кораблі семи військовослужбовцям Російської Федерації.

Разом з тим варто відзнаичти, що американські військові заблокували доступ в Інтернет російській "фабриці тролів". Як передбачається, мова йде про Агентство інтернет-розслідувань, котре базується в Санкт-Петербурзі. Його американська влада звинувачує у втручанні у вибори.

За попередніми даними, працівники Агентства відчули проблеми з доступом в Мережу в день голосування, а також на наступну добу – під час підрахунку голосів.

Як змогли з'ясувати журналісти, "тролі" поскаржилися системним адміністраторам на виниклі труднощі у своїй "роботі".

За даними видання, це була перша наступальна операція Кібернетичного командування США в цілях захисту електоральної системи. Як наголошується, Пентагон залишився задоволений результатами.

Крім того варто відзначити, що спеціальний представник Державного департаменту Сполучених Штатів Америки у справах України Курт Волкер назвав умови введення миротворчого контингенту на окуповані Росією території Донбасу.

"Они являются определяющим документом, в котором Россия признает, что территория должна быть возвращен под суверенитет и территориальную контроль", - заявил Волкер.

Нагадаємо, путінські головорізи взяли в полон українського воїна.

Як повідомляв "Знай.ua", скандальний Шнуров прогнувся під Путіна і вступив до Думи.

Також "Знай.ua" писав, що шпигуни Путіна атакували ЦВК, у Порошенка б’ють на сполох.

"Слава Україні": як у Москві судили українських моряків