Комік, кандидат у президенти і керівник «Квартал 95», Володимир Зеленський зустрівся у своєму офісі з Куртом Волкером спеціальним представником Держдепартаменту США по Україні.

Про це заявив події сам Зеленський у своєму Instagram.

Зеленский
Зеленский

Політик зазначає, що представник Держдепартаменту – чудовий дипломат і друг України. Також комік зазначає, що зустріч була змістовною і важливою. Незабаром Зеленський сказав, що радий був побачити американського посла Марію Йованович, зустріч з якою у нього проходить не вперше.

В кінці посту Зеленський написав, що «все буде Україна», оскільки вони досягли взаєморозуміння з багатьох питань.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Курт Волкер
Курт Волкер

При цьому сам Зеленський не розкриває деталі і причини зустрічі на такому високому рівні. Більшість передплатників Зеленського підтримали його в прагненні стати президентом країни і в інших починаннях.

"Браво ми вас цінуємо і поважаємо. Ви наш президент і ми ваш народ. Який вірить вам і чекає змін на краще", — пишуть під публікацією.

"Володимир я і моя сім'я буде голосувати за Вас, але навіщо нам ці представники Держдепартаменту США по Україні! Ми повинні йти своїм шляхом і нам не потрібні радники.", — додає коментатор.

Варто нагадати, що Нещодавно Український інститут соціологічних досліджень ім. Олександра Яременка і "Соціальний моніторинг" провели соціологічне опитування, згідно з яким вони отримали такі результати: за Володимира Зеленського готові проголосувати 27,3% респондентів, за Юлію Тимошенко-18,8%, і не набагато відірвався від лідера політичної партії "Батьківщина" Петро Порошенко - за чинного президента України готові віддати свій голос 18,2%.

вибори в Україні
вибори в Україні

Стало відомо, що в опитуванні брали участь 2047 осіб, і воно проводилося з 16 по 23 лютого серед повнолітніх громадян України. Опитування не проводилося на підконтрольних територіях. 80,3% респондентів відповіли, що будуть брати участь у виборах, 13,3% відповіли негативно, 6,3% - мали труднощі з відповіддю.

Нагадаємо, Розлючений Зеленський записав відеозвернення на захист MARUV: цукерки можна, MARUV - не можна

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Зеленський відмовиться від президентства: став відомий страшний сценарій

Також Знай.ua" писав про те, що Дерев'янко звернувся до Зеленського: Ми нормальні пацани, і топимо за одне і те ж! (відео)