У мережу потрапило відео, на якому президент України Петро Порошенко під час однієї з робочих поїздок хапає за носа чоловіка.

Видно, що гарант у гарному настрої і зробив він це жартома, хоча той "кому дісталося", аж почервонів. Український лідер постійно посміхається і тисне всім руку.

Дивіться: випадок на зустрічі із Порошенком

В такому ж темпі нещодавно він вирішив замінити звичну промову на анекдот про Кубу і навіть потанцював: кадри теж потрапили в ефір.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Володимир Гройсман та Петро Порошенко
Володимир Гройсман та Петро Порошенко

"На Кубі ніхто не працює, ніхто. Як тільки збираються три чи п'ять кубінців, вони одразу ж починають танцювати самбу. Може почнете працювати? Почнемо, давайте. З чого будемо починати? Давайте ми зберемо мітинг під лозунгом "Давайте працювати, самбі – ні". Зібрали мітинг, виступає Фідель, каже лозунг, і всі присутні повторили "Давайте працювати, самбі – ні" (танцює, показуючи, як ігнорували прохання Кастро", - розповів Порошенко.

Дивіться: Порошенко, анекдот про Кубу

Але Порошенко судячи з усього не завжди такий усміхнений, як на цих роликах. Приміром, нещодавно в ході поїздки до Запоріжжя, почувши незручне питання від активістки, президент зірвав з неї шапку. Цей вчинок активно обговорюють у мережі і досі:

Дивіться: Порошенко зірвав шапку з активістки

Перед цим він емоційно відреагував на питання про корупцію, вибивши з рук блогера телефон. Ймовірно, це могло статися ненавмисне, втім відео також розійшлося мережею:

Дивіться: Порошенко вибив телефон з рук блогера

Нагадаємо, президент України і кандидат на новий термін Петро Порошенко під час політичного мітингу в Запоріжжі у середу, 27 лютого, зірвав з дівчини шапку.

Як повідомляв "Знай.ua", злість Порошенка налякала українців. Також "Знай.ua" писав, Зеленський, Тимошенко, Гриценко представили план для України.