Адміністрація президента України Петра Порошенка пояснила скандал з шапкою, яку він зірвав з дівчини на зустрічі з жителями Запоріжжя.

Адміністрація назвала це випадковістю.

Напередодні з'явилося відео, на якому президент України потискує руки на зустрічі з жителями Запоріжжя, а потім знімає з дівчини шапку.

Варто нагадати, що В мережу потрапило відео, на якому президент України Петро Порошенко під час однієї з робочих поїздок хапає за ніс чоловіка.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Видно, що гарант у хорошому настрої і зробив він це в жарт, хоча той "кому дісталося", аж почервонів. Український лідер постійно посміхається і тисне всім руку.

В такому ж темпі нещодавно він вирішив замінити звичну мова анекдотом про Кубу і навіть потанцював: кадри теж потрапили в ефір.

На Кубі ніхто не працює, ніхто. Як тільки збираються три або п'ять кубінців, вони відразу ж починають танцювати самбу. Може почнете працювати? Почнемо, давайте. З чого будемо починати? Давайте ми зберемо мітинг під гаслом "Давайте працювати, самбі – ні. Зібрали мітинг, виступає Фідель, говорить гасло, і всі присутні повторили "Давайте працювати, самбі – ні" (танцює, показуючи, як ігнорували прохання Кастро", - розповів Порошенко.

Але Порошенко судячи по всьому не завжди такий усміхнений, як на цих роликах. Приміром, нещодавно в ході поїздки в Запоріжжя, почувши незручне запитання від активістки, президент зірвав з неї шапку. Цей вчинок активно обговорюють в мережі і досі:

Нагадаємо, Розлючений Порошенко зірвав з активістки шапку, гаранта встигли зняти на відео

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Злість Порошенко налякала українців: "якийсь неадекватний, це патологія"

Також Знай.ua" писав про те, що Найем, Заліщук, Лещенко: депутати масово тікають з тонучого човна "БПП", передчуваючи крах

Депутат Мустафа Найєм подав заяву про вихід з фракції Блоку Петра Порошенка.

"Це ви — формальність. Ми вже давно по різні сторони ціннісних барикад. Останні події це лише підтвердили. Я прийшов у політику після революції і навіть формально не хочу бути пов'язаний з тими, хто відкрито очолює контрреволюцію", зазначив Найєм.