Нещодавно Володимир Зеленський розповів про те, що хоче зробити у разі перемоги на виборах. Про його серйозні наміри свідчить зустріч із Йостою Люнгманом - постійним представником Міжнародного валютного фонду в Україні. Зустріч відбулася 23 лютого.

Кандидат у президенти розповів про необхідність співпраці з Міжнародним валютним фондом. Зокрема, головним аргументо Зеленський називає покращення економічної ситуації в нашій країні.

Володимир Зеленський розповів Йосту Люнгману про свою передвиборчу програму та про те, що він збирається у разі перемоги на президентських виборах встановити верховенство права, здійснити реформу органів та сектору безпеки, викорінити корупцію, ініціювати земельну реформу та забезпечити стабільність банківської системи і незалженості роботи НБУ. Про це "Команда Зеленського" повідомила у себе на сторінці у Facebook.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Кандидат у Президенти України Володимир Зеленський зустрівся з постійним представником Міжнародного валютного фонду в...

Geplaatst door Команда Зеленського op Donderdag 28 februari 2019

Раніше ми писали, що Захід готується до того, що на виборах в Україні – 2019 переможе комік і шоумен Володимир Зеленський. Політолог Петро Олещук розповів про те, як саме розвинені країни готуються до перемоги «смішного кандидата». За словами політолога, він проаналізував зустрічі кандидата Зеленського з низкою іноземних представників, і тепер упевнений – Захід зробив ставки на коміка.

Нагадаємо, що кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський може відмовитися від посади, навіть отримавши перемогу на виборах. Принаймні, так вважає блогер Роман Шрайк. Як стверджує журналіст, актор і художній керівник студії "Квартал-95" Володимир Зеленський може зробити ставку на осінні парламентські вибори.

Як повідомляв портал Знай.ua, у середу, 27 лютого, відбуся мітинг проти кандидата в президенти та шоумена Володимира Зеленського. Свідки стверджують, що мітинг був проплачений. Гроші учасникам по закінченню акції роздавала голова ГО "ВГО "Солідарна молодь". Команда Зеленського вже відреагувала на інцидент.

Володимир Зеленський: досьє, біографія, компромат, фото і відео

Також Знай.ua писав, що стало відомо, що популярний шоумен і кандидат у президенти України планує разом з експертами розробити механізм притягнення до відповідальності корумпованих чиновників.