Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький в ефірі програми "Право на владу" на каналі 1 + 1 заявив про скандал зі статтею про незаконне збагачення.

"В 2015 році була прийнята стаття про незаконне збагачення. Стаття була схвалена провідними експертами і почала діяти. Через три роки і 10 місяців - 26 лютого - ми дізналися, що стаття не є конституційною. Ми робили все, щоб вона працювала... Нам кажуть, що стаття незаконна і неконституційна, бо змушувала високопосадовців брати на себе тягар доказання. 37 впроваджень закрито, бо була застосована презумпція невинуватості. Близько 30 нардепів мали стати фігурантами розслідування про незаконне збагачення, тепер це неможливо. Це удар по усій конституційній реформі", - заявив Холодницький.

Раніше повідомлялося, що гумор і фінанси - речі абсолютно несумісні. Однак, якщо їх розбавити політикою, може вийти дуже цікавий коктейль.

Так, відомий український шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленский провів зустріч з постійним представником Міжнародного валютного фонду в Україні Йост Люнгманом.

Про це стало відомо завдяки повідомленням у Facebook групи "Команда Зеленського".

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Наголошується, що зустріч відбулася ще 23 лютого і на ній йшлося про співпрацю України з МВФ. Зеленський заявив про необхідність подальшої співпраці з Міжнародним валютним фондом для поліпшення економічної ситуації в країні.

У кандидата в президенти повідомили, що під час розмови з представником МВФ, крім іншого Зеленський розповів також про свою передвиборну програму і про перші кроки в разі, якщо його оберуть президентом України.

Нагадаємо, Путін зганьбився черговою байкою про героїчне батька і війні.

Як повідомляв Знай.uа, МВФ погодився допомогти Зеленському: викорінення корупції та бідності, земельна реформа під контролем слуги народу.

Знай.uа писав, Порошенко тягає електорат за ніс, в прямому сенсі: відео.