Днями кандидат у президенти Володимир Зеленський висловив своє ставлення щодо корупційного скандалу навколо державного концерну "Укроборонпром", пов'язаного з контрабандою та купівлею російських запчастин та відмивання мільйонів гривень.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

" Я був в шоці і не міг заснути. Я згадав одну історію, яка відбулась на фронті. Її розповів волонтер. Його друг з бойовими побратимами поїхали на БТРі після капітального ремонту, і БТР заглох. І хлопці почали щось робити, ремонтувати і стали живою мішенню. В них попали когось було поранено, когось вбито… А хтось на цьому заробив гроші.. ", - розповів Зеленський.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Українці масово підтримали кандидата у соцмережах.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Зеленський - це єдина людина яка ділом щось робить для нас , а ви всі тільки те і робите, що ведете дискусії по різних соціальних мережах. А треба почати зміни з себе і тільки тоді всі разом ми змінимо нашу країну. Наш президент Зеленський, ми змінимо нашу Україну, і з нас не буде насміхатися весь світ", - пише користувач Анастасія Котяк.

"Володя говорить як простий народ. А ці ур..ди які нас розкрадають 28 років навчилися нам лапшу вішати і мати нас за бидло", - відзначає Богдан Довгополий.

"Я буду голосувати за Зеленського !!!! Красномовство і солодкі обіцянки не показник !!!! Бездоганно популістські бесіди діючих політиканів вже довели країну на дно прірви ....хай Зеленський говорить як може , головне конкретні справи по виводу країни на життєвий рівень!!!".

"Молодець, Володимир-чітко, коротко і по справі ... !!! Нічого там сидіти і переливати з пустого в порожнє. Головне він сказав - ми не розбираємося в схемах, відкатах, потоках ..., але в головному ми розберемося ... !!!".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Я реально ще не вирішила за кого голосувати, але Зеленський на цьому телешоу перший хто конкретно сказав, що буде робити. За це величезний плюс, а красиві промови нам вже слух ріжуть", - резюмує Надія Погребняк.

Нагадаємо, Володимир Зеленський провів зустріч з постійним представником Міжнародного валютного фонду в Україні Йост Люнгманом.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Володимир Зеленський звернувся до чинного президента Петра Порошенка з доволі неоднозначними словами.

Володимир Зеленський: досьє, біографія, компромат, фото і відео

Також Знай.ua писав про те, що Володимир Зеленський розповів, як можна зупинити війну на Донбасі.