Кандидат у президенти Володимир Зеленський звернувся до чинного президента Петра Порошенка з доволі неоднозначними словами.

Про це він зазначив в ефірі передачі "Право на владу" на телеканалі 1+1, передає Знай.ua

Зокрема, Зеленський відзначив, що Порошенко, як кандидат у президенти не повинен боротись з іншими кандидатами та намагатись стати главою держави вдруге.

За словами гумориста він повністю готовий до боротьби за президентське крісло з чинним президентом та закликав його звернути увагу на народ, після гучних скандалів.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що кандидат у президенти України Володимир Зеленський розповів, як можна зупинити війну на Донбасі.

Зокрема, Зеленський розповів, що Мінський процес вже давно не дієвий та необхідно звертатись до підписантів Будапештського меморандуму, серед яких були Росія, США та Велика Британія.

За словами Зеленського необхідно представників саме цих країн залучити до переговорного процесу на Донбасі.

"Питання Донбасу є найважливішим в Україні. Перший крок це припинення вогню через перемовини з Росією. Мінський процес, як ми вже знаємо - не працює. Тому необхідно долучити підписантів Будапештського меморандуму", - відзначив Зеленський.

Крім того варто відзначити, що стало відомо, що син заступника секретаря РНБО Ігор Гладковський подав до суду на програму "Наші гроші" з Денисом Бігусом. Нагадаємо, що журналісти звинуватили його в участі в корупційній схемі контрабандних поставок комплектуючих з Росії за завищеними цінами. Про це в ефірі телеканалу Zik сказав його батько Олег Гладковський.

Як стверджує Гладковський, його син не знає людей, про яких йдеться в журналістському розслідуванні.

Також чиновник відповів на питання, чи спілкувався він на цю тему з сином.

"Його реакція на це була така ж, як і моя, тому що йому невідомо про анонімне джерело, йому невідомі ті люди, які згадуються, він ніколи не брав участі в тому, про що йдеться", - розповів він.

Нагадаємо, Зеленський зустрінеться з Тимошенко обличчям до обличчя сьогодні ввечері.

Як повідомляв "Знай.ua", МВФ та Зеленський визначили "Зе! Стратегію".

Також "Знай.ua" писав, що експерт поставив крапку в питанні симпатій Заходу щодо нового президента України.

За даними опитувань трьох різних компаній, у президентських перегонах лідирує Зеленський