Президент Білорусі Олександр Лукашенко поділився прогнозом щодо переможця президентських перегонів в Україні.

Олександр Лукашенко
Олександр Лукашенко

Про це повідомляють білоруські ЗМІ.

Лукашенко заявив, що на президентських виборах в Україні знову переможе нинішній президент Петро Порошенко.

Таку думку він висловив під час зустрічі з представниками громадськості та експертного співтовариства, білоруських і зарубіжних ЗМІ.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Новим президентом буде Порошенко. Він вийде в другий тур. Може з Зеленським, може бути ще з кимось. Ну, краще з Зеленським", - сказав він

Олександр Лукашенко
Олександр Лукашенко

За його словами, ті, хто у першому турі проголосують за Зеленського, напевно вже за нього і проголосують, а ті, хто проголосував за інших кандидатів - віддадуть голоси Порошенку.

"Ну і Порошенко ще ж останнього слова не сказав, зачекайте", - підкреслив Лукашенко.

Окрім того він додав, що передвиборча кампанія в Україні наразі схожа на передвиборчукампанію у Білорусі у 90-х роках, коли його самого обрали президентом.

Нагадаємо, кандидат у президенти України Володимир Зеленський розповів, як можна зупинити війну на Донбасі.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це він зазначив в ефірі передачі "Право на владу" на телеканалі 1+1, передає Знай.ua.

Зокрема, Зеленський розповів, що Мінський процес вже давно не дієвий та необхідно звертатись до підписантів Будапештського меморандуму, серед яких були Росія, США та Велика Британія.

За словами Зеленського необхідно представників саме цих країн залучити до переговорного процесу на Донбасі.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Як повідомляв раніше Знай.ua, навколо журналістського розслідування щодо махінацій в українській оборонці, нитки якого ведуть до найвищих щаблів влади, розгорівся грандіозний скандал.

Як з'ясували журналісти програми "Наші гроші", державний концерн "Укроборонпром" купував контрабандні російські запчастини через фірми-прокладки, на рахунках яких осідали мільйони гривень. Керував схемою, за даними розслідування, Ігор Гладковський, син заступника секратеря РНБО Олега Гладковського, який є давнім бізнес-партнером президента Петра Порошенка.

Також Знай.ua писав про те, що кандидат в президенти Володимир Зеленський розкрив план врегулювання ситуації на Донбасі та принципи побудови стратегії боротьби з окупантами.