Національна громадська телерадіокомпанія України (НОТУ) не допустила до показу в ефірі ролик Юрія Бойка через фразу "Президент розбагатів в десятки разів, українські пенсіонери збідніли вдвічі".
Так само, учасники партії повідомили, що представники каналу запропонували замінити ним фрази, що звучали в ролику або ж зовсім вирізати їх, у вигляді їх недостовірності.

Юрій Бойко

Партійці заявляють, що такий вчинок з боку НОТУ вони розцінюють як "політичну цензуру" і вимагають її припинити, так як всі докази до інформації, яка була озвучена у відеоролику, були надані.

"Громадське телебачення створювалося в Україні як відкрита дискусійний майданчик для представників усіх політичних сил, де немає місця цензурі і заангажованості. Сьогодні ж телеканал, який називає себе "громадським" і фінансується за рахунок громадян України, насправді служить інтересам влади", – йдеться у заяві.

Юрій Бойко

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Партия "Опозиційна платформа – За життя" так само наголошує, що більшість українців вже бачили цей ролик на інших телеканалах і тільки "UA:Перший" – перший і єдиний канал, який безпідставно забороняє показ рекламного ролика Юрія Бойка.

Нагадаємо, що Садовий знявся з виборів, здивувавши цим усіх.

Так само, Наливайченко заявив, що Україна знаходиться на межі міжнародного скандалу.

Раніше, Знай.иа повідомляв про те, що ПриватБанк запускає нову послугу, яка сподобається багатьом.