У п'ятницю, 1 березня, стало відомо про відмову кандидата у президенти Андрія Садового від участі у виборах на користь Анатолія Гриценка.

Не зважаючи на те, що Гриценко вже рік пропонував Садовому об'єднатись на президентських виборах, він вирішив зробити це саме зараз.

Про те, чому він знявся з перегонів саме зараз, та про зустріч із Зеленським Садовий розповів в інтерв'ю "Українській правді".

"На мій погляд, саме зараз з'явився шанс, щоб єдиний кандидат переміг. Журналістські розслідування, рішення Конституційного суду зовсім по-іншому змоделювали ситуацію – тепер люди зрозуміли, що на нас чекає завтра, якщо динаміка знищення країни буде продовжуватися. Тож сьогодні є шанс на перемогу", - сказав Садовий.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Та за кілька днів до того, як мер Львова оголосив, що виходить з виборчих перегонів, його бачили разом із Володимиром Зеленським у київській кав'ярні на Подолі. Андрій Садовий розповів в інтерв'ю, про що була їхня розмова.

"Правда, ми домовилися про зустріч ще заздалегідь. Говорили про майбутнє України. Володимир має сьогодні достатньо високий рейтинг, тому мені важливо розуміти, що він думає, якими будуть його кроки", - зазначив Садовий.

Мер Львова сказав, що Зеленський йому нічого не пропонував і не просив про підтримку. За словами Садового, у нього була "досить світоглядна розмова" із Зеленським.

"Ми пили собі каву, я йому розказував про зустрічі в Одесі з Куртом Волкером, про свою розмову з Дональдом Туском. Він мені розказував, що пан Курт приїжджав до нього із послом США. Тобто це була така просто приємна розмова", - стверджує Садовий.

Нагадаємо, у п'ятницю, 1 березня, стало відомо про відмову кандидата у президенти Андрія Садового від участі у виборах на користь Анатолія Гриценка.

Як повідомляв портал Знай.ua, найближчі соратники Порошенка пішли до Зеленського

Також Знай.ua писав, опитування показало, що Анатолій Гриценко отримає 15% голосів в разі приєднання до нього Садового.